Yeniben Özel Röportajı: Dr. Edgar Kaminskyi


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Yeniben Özel Röportajı: Dr. Edgar Kaminskyi

“Tıp el yapımıdır, bir doktor, bir klinik belirli sayıda hastaya hizmet verebilir, bu yüzden yüz binlerce takipçiye ihtiyacınız yok!”

edgar kaminskyi
Dr. Kaminskyi Edgar
Plastik cerrah, Genel cerrah, KBB cerrahı

Edgar Kaminskyi, 2010 yılından bu yana estetik tıp alanında 60'ın üzerinde yerli ve yabancı konferans, zirve ve kongreyi ziyaret etti.

“Advances in Rinoplasti” (Orlando, ABD, 2019), “Roma Preservation Rhinoplasti” (Roma, 2019), “Preservation Rhinoplasti” (Türkiye, İstanbul, 2018) gibi prestijli uluslararası konferanslarda konuşmacı olarak yer aldı.

Ukrayna'nın sosyal medya platformlarında ameliyatları yayınlamaya başlayan ilk cerrahıdır ve aynı zamanda ameliyatlara hazırlanmak amacıyla hastanın kemik modellerini basmak için 3D teknolojisini uygulayan ilk plastik cerrah oldu.

Sizinle bağlantı kurmak bir zevk! Röportajımı kabul ettiğiniz çok teşekkür ederim. İşte 3 kısa sorum:

1. Sosyal medyayı ve özellikle Instagram'ı çok iyi kullanıyorsunuz. Sosyal medyada nasıl bir stratejiniz var?
Meslektaşlarınıza özellikle sosyal medya kullanımı için neler önerirsiniz?

kaminskyi

Röportaj teklifiniz için ben teşekkür ederim. Instagram'da bir marka geliştirmenin iki yolunu var etki ve çekicilik, ben bunları vurguluyorum.

Görüşlerinize ve zevklerinize bağlı kalacak hastaları çekmenin ilk yolu, neyi ve nasıl istediğinizi bilmektir.

İkinci yolu ise trendlere tatlılık katmak, popüler yayınlar, videolar oluşturmak, kaydedilecek ve yönlendirilecek önemli konular hakkında yazmak bu aynı zamanda daha fazla takipçi edinmenin ve daha hızlı popüler olmanın en önemli yoludur. Fakat ben ilk yolu kullanıyorum.

Sosyal medyamı ben bizzat kendim çalışıyorum. Metin, fotoğraf ve video materyallerinin %90'ı tarafımdan yapılmıştır, materyalimi kendim oluşturdum, düzenledim, filme aldım.

Bunun gibi 6 sayfam var. Bu konuda çalışanlarıma sayfalarda nasıl içerik oluşturulacağını öğreterek ilerliyoruz. SM ve PR şirketleriyle asla çalışmam.

Ayrıca stratejim takipçi sayısı değil, kalitedir. Reklama, spam'e, hedefli reklamcılığa karşıyım. Tıp el yapımıdır, bir doktor, bir klinik belirli sayıda hastaya hizmet verebilir, bu yüzden yüz binlerce takipçiye ihtiyacınız yoktur.

Takipçi sayısı, hasta sayısı hakkında bilgi vermez.
 

2. Sizce yüz güzelliğini en çok etkileyen şey nedir? Burun, kaş, dudak, saç? Hangisi ve neden?

kaminskyi

Tüm operasyonların ve manipülasyonların en çarpıcı etkisi gözlerde gerçekleşir, gözlerde değişiklikler meydana getirir.

Bir kişiyle iletişim kurduğumuzda gözlerine bakarız, gözler duyguları, acıyı, sevinci, hayal kırıklığını, hassasiyeti ifade eder. Bu nedenle, gözlere yapılacak uygulamalar en gençleştirici ve iyileştirici cerrahidir.

İkinci sırada dermatologlar ve kozmetikçiler ile çalışarak elde edilen kaliteli bir cilt yapısı geliyor.

Ve üçüncü sırada, kozmetik veya plastik cerrahi yardımı ile hacmin değil, dudakların şeklindeki değişikliktir.
 

3. Bize daha iyi görünmek için ipuçları verebilir misiniz? Hangi ameliyatsız tedavileri önerirsiniz?

kaminskyi

En iyi cerrahi olmayan, non-invaziv teknik, cildin kalitesini iyileştirmeyi amaçlar. Cildin görünümü ve kalitesi, yoğunluğu ve elastikiyeti üzerinde çalışmak gerekir.

Deri geliştirilebilir, ancak önceki kalitesi geri getirilemez. Sigara içmek, kötü beslenme, stres ve uyku eksikliği cildinizin kalitesi üzerinde zararlı bir etkiye sahip olabilir.

Bu nedenle, en iyi non-invaziv prosedür doğru, rasyonel, sağlıklı bir yaşam tarzıdır veya daha kötüsü için cildin kalitesinde sürekli değişikliklere alışmanız gerekir.


Yayınlanma tarihi: 08/09/2021

-

Son Güncellenme: 30/10/2023

Başa Dön