Yeniben İle Estetik Sohbetler’in Bu Haftaki Konuğu Op. Dr. Şamil Yazgan

Badem Göz Estetiği

Selin Sezgin tarafından yazılmış, Op. Dr. Şamil Yazgan tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yeniben İle Estetik Sohbetler’in Bu Haftaki Konuğu Op. Dr. Şamil Yazgan

Yeniben ile Estetik Sohbetler serisine bu hafta Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Şamil Yazgan konuk oldu. Yazgan; burun yapısı, badem göz estetiği, ameliyat teknikleri, iyileşme süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Op. Dr. Şamil Yazgan ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet için tıklayınız. 
Op. Dr. Şamil Yazgan podcast

Daha Genç ve Etkileyici Bir Görünüm

göz estetiğiYaşın ilerlemesi ve yer çekimi ile birlikte özellikle göz kapakların dışa kısımları sarkmaya başlıyor. Bu da kişilere daha yorgun ve daha yaşlı bir görüntü veriyor.

Bunları gidermek için badem göz estetiği uygulanıyor. Op. Dr. Şamil Yazgan badem göz ameliyatında yapılanları açıkladı;

“Badem göz ameliyatında meydana gelen sarkmaları tam tersi yönde ilerletip, daha çekik, daha genç ve daha etkileyici bir göz yapısına sahip olmasını sağlıyoruz.”

Badem Göz Estetiği Teknikleri

badem göz estetiği
Op. Dr. Şamil Yazgan badem göz estetiği tekniklerini açıkladı; “Badem göz ameliyatlarını 2 farklı şekilde yapıyoruz. Bir tanesinde sadece göz kapaklarımızın konumunu değiştirerek yaptığımız bir işlem.

Bu işlemde kaş yapımız ve orta yüzümüzün yapısında bir değişiklik olmuyor. Bu işlem eskiden daha popülerdi, şimdi badem göz estetiği yaptırmak isteyen hastalar kaş ve orta yüz bölgesinde de değişiklik yapılmasını istiyorlar. 

Bella Eyes, Fox Eye, Temporal Kaş Asma, Badem Göz Farkları

bella eyes
Sonuçları birbirine benzeyen işlemlerin farklarını Op. Dr. Şamil Yazgan açıkladı; “Bella eyes, fox eyes, temporal kaş asma aslında birbirleri ile tamamen aynı işlemler.

Badem göz sadece göz kapağı ve göz şekli ile alakalı gibi görünen bir işlem, diğer işlemler bunun biraz daha kapsamlı diyebiliriz.”
Op. Dr. Şamil Yazgan whatsappOp. Dr. Şamil Yazgan, Yeniben İle Estetik Sohbetler’in sevilen hızlı sorular bölümünde; bir hastanın kendisinden istediği en enteresan müdahaleyi, en zorlandığı vakasını, estetik cerrah olmasaydı ne olurdu, kendisinde estetik olup olmadığını ve en saçma bulduğu estetik işlemini sorduk ve kendisinden samimi yanıtlar aldık. 

Yeniben İle Estetik Sohbetler’in daha önceki bölümlerini aşağıda bulabilirsiniz. 

Keyifli dinlemeler!


Yayınlanma tarihi: 02/06/2022

-

Son Güncellenme: 02/06/2022

Başa Dön