Yeniben İle Estetik Sohbetler’in Bu Haftaki Konuğu Dr. Nedim Budakoğlu

Dolgu Uygulamaları

Selin Sezgin tarafından yazılmış, Dr. Nedim Budakoğlu tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yeniben İle Estetik Sohbetler’in Bu Haftaki Konuğu Dr. Nedim Budakoğlu

Yeniben ile Estetik Sohbetler serisine bu hafta Medikal Estetik Hekimi Dr. Nedim Budakoğlu konuk oldu. Budakoğlu; dolgusuz dolgu (needle shaping) hakkında bilgiler verdi.

Dr. Nedim Budakoğlu ile gerçekleştirdiğimiz keyifli sohbet için tıklayınız. 
Dr. Nedim Budakoğlu


Kişinin Kendi Dokusundan Dolgu Üretmek
needle shaping
Dr. Nedim Budakoğlu kendisi ile özdeşleşen bir uygulama olan needle shaping ile ilgili olarak; “Needle shaping ile cildin tamir yeteneğini kullanıyoruz. Bir de vücudumuzu kandırıyoruz. Buna kolajen dolgulama da diyebiliriz.” dedi ve dolgusuz dolgu uygulamasının detaylarından bahsetti.

Needle Shaping ve Diğer Uygulamalar

needle shaping öncesi sonrasıNeedle shaping kendi başına uygulanabildiği gibi diğer medikal estetik işlemlerde de kombinlenebilir. Dr. Nedim Budakoğlu, “Needle shaping uygulamasında dışarıdan bir madde enjekte edilmediğim için farklı uygulamalarla da birlikte yapılabilir.

Plexr, örümcek ağı ve needle shaping birlikte uygulandığında buna kolajen askı deniyor ve 3 seansta güzel sonuçlar elde edilebiliyor.” diyerek hem kombin uygulamalar ve bölge bölge kalıcılık süreleri ile ilgili detayları da paylaştı.

Nerelere Yapılabilir, Kimlere Yapılamaz?

needle shaping uygulamasıNeedle shaping uygulaması ile ilgili en çok merak edilenleri cevaplayan Dr. Nedim Budakoğlu uygulamanın nerelere yapılabileceği ve kimler için uygun olmadığını da açıkladı; “Needle shaping dolgunun yapılabildiği her yere yapılabilir.

İşlem sırasında iğneler aracılığı ile elektrik verildiği için epilepsi ve kanser hastalığı olanların yanı sıra kalp pili bulunan hastalara uygulanamaz.”
Dr. Nedim Budakoğlu whatsapp butonu
Dr. Nedim Budakoğlu, Yeniben İle Estetik Sohbetler’in sevilen hızlı sorular bölümünde; yapmayı en sevdiği uygulamayı, yapmayı en sevmediği uygulamayı, bu zamana kadar en zorlandığı vakayı, doktor olmasaydı hangi mesleği tercih edeceğini, estetiği olup olmadığını, rutin olarak kendisine yaptığı işlemleri, en saçma bulduğu estetik uygulamayı ve bir yakınına estetik yapıp yapmayacağı ile ilgili sorulara samimi açıklamalarda bulundu.

Yeniben İle Estetik Sohbetler’in daha önceki bölümlerini aşağıda bulabilirsiniz. 

Keyifli dinlemeler!


Yayınlanma tarihi: 26/11/2021

-

Son Güncellenme: 26/11/2021

Başa Dön