Yazın da Yaptırabileceğiniz En Nazik Cilt Bakımı: JetPeel

Cilt Bakımı

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Yazın da Yaptırabileceğiniz En Nazik Cilt Bakımı: JetPeel

Güneş lekesi sorunu yaşarım diye yazın cildinizle uğraşmaktan korkuyorsanız, sizi şahane bir tedavi ile tanıştırmak istiyoruz: Jet Peel.

İğnesiz mezoterapi olarak da geçen JetPeel cilt bakımının ayrıntılarını Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat anlatıyor:
Gokce Haspolat
“Jetpeel yüz bakımı, sert olmayan ve bir kimyasal peeling ile karşılaştırıldığında oldukça nazik bir tedavidir. İşlem, yüksek basınçlı bir makineden fışkıran güçlü bir serum akışı kullanılarak hidrasyonun yeniden sağlanmasına odaklanmıştır.

Kimyasal peelingin tersi şekilde çalışır. Bu tedavi ile cildinize peeling serumu ve ardından nemlendirici serum aşılanır. JetPeel tedavisinin hava basıncı, serumu cildin yaklaşık 4 milimetre derinliğine iletir.

JetPeel gerçekten cildinizin üst kısmındaki tüm pislikleri ortadan kaldırıyor çünkü cildiniz nefes almaya başlıyor ve dengeleniyor.

Aloe, tuzlu su, sodyum laktat ve gümüş oksitten oluşan bir detoks suyu kullanan ve tümü ölü cilt hücrelerini ve gözenekleri temizlemeye yardımcı olan peelingtir.

Cildiniz Aslında Soyulmuyor

cilt soyulmasıJet peel face dendiğinde insanların aklına hemen kimyasal peeling geliyor fakat öyle değil. Cildiniz geleneksel bir kimyasal peelingteki gibi fiziksel olarak soyulmuyor.

Serum çok derine indiği için, kimyasal peeling için tipik olarak kullanılan %40 gibi güçlü bir glikolik asit kullanmamıza gerek yok.

Bu aynı zamanda cildinizin kimyasal peeling ile olduğu gibi kurumayacağı anlamına da gelir, aslında JetPeel ile sivilce lekeleriniz kururken, cilt nemli kalır.

Farklı Solüsyon Seçenekleri Var

solüsyonlarHastam ilk geldiğinde sorununu dinleyip muayenesini yapıyorum. Cilt endişesi neyse ona yönelik bir solüsyon kullanılıyor, parlaklık istiyorsa ona göre bir içerik, yaşlanma karşıtı, gözenek tedavisi, renk açıcı, sivilce ve akneye meyilli ciltler için gibi farklı solüsyon seçenekleri mevcut.

JetPeel Yüz Bakımı Tüm Cilt Tipleri İçin Mükemmeldir

cilt tipleriCiddi derecede kuru cilde, hassas cilde ve akneye meyilli cilde sahip kişiler için harikalar yaratıyor.

Hyaluronik Asit, JetPeelde Kullanılan Temel Bileşendir

hyaluronik asitArtık hyaluronik asidin sihirli faydalarını biliyorsunuz. Hyaluronik asit, kuru cildi tedavi etmek için sıklıkla kullanılır, bu yüzden Jet Peel yüz bakımının yıldızıdır.

Cildi sıkılaştırmaya yardımcı olan ve enjeksiyonlara güzel bir alternatif olan yaşlanma karşıtı bir kompleks de dahil olmak üzere, bir dizi başka cilt koruyucu serum arasından seçim yapma seçeneğine sahiptir.

Cildin yenilenmesi için, orta ila derin pul pul dökülme, hiperpigmentasyon, yağlı ve akneli ciltler için harika olan %5 ila 15 glikolik asidi de kullanabiliriz. Tüm bunlarla daha parlak bir cilt görünümü yaratabiliyoruz.

Haftada Bir Jetpeel Yüz Bakımı Yapabilirsiniz

jetpeel yüz bakımıSüreci hızlandırmak için haftada bir kez yaklaşık dört ila altı kez JetPeel yaptırmak ve ardından aylık tedavilerle sürdürmek iyi bir planlama olacaktır.

Çoğu insan için sosyal hayatı etkilemez ancak gerçekten hassas bir cildiniz varsa, tedaviyi takiben birkaç dakika boyunca kırmızılaşabilirsiniz, bu da oldukça hızlı bir şekilde azalır.

Sonuçları Ne Kadar Sürede Görmeye Başlayabilirsiniz?

jetpeel sonuçlarıSonuçları hemen bir gün sonra görmeye başlayacaksınız. Cildinizin daha canlı, nemli olduğunu fark edeceksiniz ve sivilceleriniz varsa, sivilcelerin gün geçtikçe küçülmeye başladığını görebilirsiniz.

Son olarak şunu da eklemek isterim JetPeel başka bir yüz bakımının sonuçlarını iyileştirmek için aynı hafta, hatta aynı gün içinde başka herhangi bir yüz bakımıyla yapılabilir. En iyi tarafı da yazın bile uygulayabildiğimiz şahane bir peeling tedavisidir.”


Yayınlanma tarihi: 23/06/2022

-

Son Güncellenme: 13/10/2022

Başa Dön