Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi


Vanity Estetik tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi; “Plastik Cerrahi”, “Medikal Estetik” ve “Saç Ekimi” alanlarında, dünyanın dört bir yanından gelen hastalara, ISAPS (International Society of Aesthetic and Plastic Surgery) sertifikalı cerrah kadrosu ile İstanbul’da hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. 

 getiriyor.”

 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi, “Burun Estetiği”, “Yüz Operasyonları”, “Saç Ekimi”,  “Meme Operasyonları” ve “Vücut Operasyonları” ana başlıkları altında her türlü estetik ve cerrahi uygulamayı, yeni yöntem ve teknolojilerle harmanlayarak, hasta memnuniyeti odaklı çözümler sunar.

Estetik ve Plastik Cerrahi alanında Op. Dr. Güray Yeşiladalı, Op. Dr. Can Zeliha Gül, Op. Dr. İhsan Türkmen, Op. Dr. Alper Burak Uslu, Op. Dr. Mehmet Can Şakı ve anestezi ve reanimasyon uzmanı Dr. İnci Ekinci doktor kadrosuyla Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinin tüm operasyonları; JCI sertifikalı ve European Assembly 2016 en iyi hastane ödülü sahibi A+ hastanelerde gerçekleştirilir. 


Son teknoloji 3D Modelleme sistemine sahip merkez, tüm estetik ve cerrahi uygulamaların sonuçlarını, operasyon öncesinde hasta ile paylaşır ve operasyon sonrası hasta beklentisini %100 doğru sonuçlarla buluşturur. 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi’nde uygulama öncesi ve sonrasında 7 gün 24 saat boyunca destek ekibine ulaşabilir, gerekli bilgileri en hızlı ve detaylı şekilde alabilirsiniz. 

3 Boyutlu Simülasyon Sistemi ile Burun Estetiği (Rhinoplasty) Ameliyatı

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde kapalı burun estetiği ameliyatı (Close Rhinoplasty), açık burun estetiği ameliyatı (Open Rhinoplasty) ve tipplasti burun ucu estetiği ameliyatı (Tiplasty) teknikleri uygulanır. Cerrahi yöntemlerin dışında Merkez'de ameliyatsız burun estetiği yöntemi de sunulan hizmetlerdendir. 

Ameliyat öncesi son teknoloji 3 Boyutlu Simülasyon sistemi ile operasyon sonrası hedef görünüm belirlenir ve hasta ile paylaşılır. Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezi tüm burun estetiği operasyonları; kişiye özel olarak milimetrik hassasiyetle planlanır, yüz proporsiyonu ile uyumlu bir burun tasarlanır, sonuç estetik görüş ve uzmanlıkla çözümlenir. 

3 Boyutlu Simülasyon Sistemi İle Meme Büyütme Ameliyatı

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde, meme büyütme ameliyatı meme protezleriyle ya da yağ enjeksiyonuyla gerçekleştirilir. Birçok farklı boyut, şekil ve dokuda üretilen meme protezlerinin göğüs kasının altına ya da üstüne yerleştirilmesi ile hedeflenen meme boyutuna ulaşılır. Ameliyat ortalama 1-2 saat aralığında genel anestezi altında yapılır. 

Meme büyütme ameliyatı öncesi son teknoloji 3 Boyutlu Simülasyon sistemi ile operasyon sonrası memenin alacağı hedef görünüm belirlenir ve hasta ile paylaşılır. 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde yapılan meme büyütme ameliyatında hedef, hastanın doğal ölçülerini daha güzel hale getirmek ve daha simetrik, estetik bir görüntü oluşturmaktır. 

Op. Dr. Güray Yeşiladalı ile Liposuction ve Yağ Transferi Ameliyatları 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde liposuction ve yağ transferi ameliyatları,  Almanya, ABD ve Türkiye’de estetik ve plastik cerrahi alanında 2000’den fazla başarılı operasyonda imzası olan Op. Dr. Güray Yeşiladalı tarafından yapılır.


Liposuction prosedürleri yaygın olarak çene, boyun, popo, karın, iç ve dış uyluk, dizler ve ayak bilekleri bölgelerine uygulanır. Ayrıca jinekomasti (erkeklerde meme büyümesi) ameliyatlarında da liposuction yöntemi kullanılır. 

Liposuction ve yağ transferi yöntemi ile birlikte birçok vücut şekillendirme prosedürü bir arada uygulanabilir. Eğer liposuction yöntemine ek kombine prosedürler planlanıyor ise yağ transferi için gerekli miktarda yağ toplanır ve transfer edilecek bölgeye uygun hale getirilmesi için santrifüjle saflaştırılır. Yağ transferi; meme ve popo bölgesine dolgunluk kazandırmak, yüzdeki kırışıklıkları gidermek, dudak hacmini arttırmak gibi birçok bölgede kullanılabilir. 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde; “Yüz ve boyun germe”, “ameliyatsız yüz germe”, “alın germe - kaş kaldırma” “göz kapağı estetiği”, “göz altı ışık dolgusu”, “kepçe kulak estetiği”, “gamze estetiği”, “dudak dolgusu”, “mezoterapi”, “karın germe”, “kol ve bacak estetiği”, “popo  estetiği”, “jinekomasti”, “doğum sonrası estetiği”, “genital bölge estetiği”, “aşırı terleme”, “meme estetiği” ve “saç ekimi” operasyonları, konusunda uzman hekim kadrosu ile titizlikle uygulanır. 

Vanity Estetik ve Plastik Cerrahi Merkezinde; hastalarının ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda kişiye özel çözüm odaklı tedavi prosedürleri ile yüzde yüz hasta memnuniyeti hedeflenir. 


Yayınlanma tarihi: 23/09/2019

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön