V Yüz Estetiği, V Shape Nedir, Nasıl Uygulanır?

Botox

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

V Yüz Estetiği, V Shape Nedir, Nasıl Uygulanır?

Farkında mısınız, zaman geçtikçe yüzümüz V şeklini bırakıp, U şeklini almaya başladı. Bunun en büyük sebebi ise, yaş alıyor olmak.

Oysaki yapılan araştırmalara baktığımızda V şeklindeki yüz hatları, çok çok çekici ve daha genç gösteriyor. Peki biz ameliyatsız olarak bu V şekline tekrar kavuşabilir miyiz?

Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat V Spahe yüz estetiğini anlatıyor.
Gokce Haspolat
“V şeklinde bir yüz sahip olunması istenilen bir yüz hormonisidir. İnce bir çene çizgisi ile keskin bir çeneye doğru daralan ince, oval bir yüz…

Gençliği, canlılığı, kadınlığı ifade ettiği ve yüzü daha küçük, daha belirgin hale getirdiği ve dolayısıyla daha genç gösterdiği için rağbet görüyor.

Ameliyatsız V Shape Tedavisi Genç Gösterir

v shapeBotoks, hyaluronik asit dolgu enjeksiyonları ve 6D Star askı yöntemlerini kullanarak ve evet ameliyatsız olarak V şeklindeki bu yüze kavuşabilirsiniz.

  • Çene ve çene çizgisi daha belirgin

  • Yüz şekli oval, ince ve keskin

  • Yüzün orantıları daha dengeli

  • Çene daha kadınsı

  • Çeneye doğru asimetri

  • Daha ince çene çizgisi ile belirgin yanaklar

  • Yüze kontür

  • 6D Star askıyla da ameliyatsız yüz germe 

Tüm bu saydıklarımı 3 farklı tedavi ile gerçekleştirebiliriz. Botox çene hattına, üst yüz bölgesine enjekte edilir.

Botox enjeksiyonları tipik olarak bir kırışıklık önleyici tedavi olarak kabul edilir, ancak bu ilacın faydaları çok daha ileri seviyede diyebilirim.

Masseter çene kasına enjekte edildiğinde, alt yüzü de etkili bir şekilde inceltir, çeneye kadar daha düzgün bir kontur oluşturur.

Hyaluronik asit dolgu ise daha keskin, daha sıkı ve belirgin bir görünüm için çeneye ve elmacık kemiklerine enjekte edilir.

Alt Yüzdeki Deri ve Dokuyu Yeniden Konumlandırmak için 6D Star Askı

6d star askıYüzün alt kısmında da endişeye neden olan sarkma ve sarkmaları gidermek içinse askılama yöntemini kullanırız. 6D Star askının oldukça kullanışlı olabileceği yer burasıdır.

Bu minimal invaziv prosedür, alt yüzdeki deri ve dokuyu yeniden konumlandırmak için iplerden faydalanır. Hastaların istediği v-şekline katkıda bulunur.

Aynı zamanda bu ipler dermal yapıya anında destek katar, olumlu sonuçları vurgulamak ve uzatmak için kolajen üretimini tetikler. İşlemden sonra hafif bir şişlik olsa da, birkaç gün içinde geçer.”


Yayınlanma tarihi: 09/03/2022

-

Son Güncellenme: 13/10/2022

Başa Dön