Uzaya Çıkmadan Hemen Önce Estetik Yaptırdı

Ameliyatsız Yüz Germe
Ameliyatsız Yüz Germe tedavisinde öne çıkan merkezler

Uzaya Çıkmadan Hemen Önce Estetik Yaptırdı

57 yaşındaki Jeff Bezos’un uzaya çıkmadan önce dolgu ve botoks gibi estetik işlemler yaptırarak cildini gerdirdiği öne sürüldü.
jeff bezos uzaya gitti
ABD’li e-ticaret devi Amazon’un kurucusu ve dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos, 20 Temmuz’da uzaya çıkmıştı. Bezos, şirketine ait roketle ve üç kişiyle yaptığı bu yolculukta uzayda 11 dakika kalıp dönmüştü. Bu sırada 57 yaşındaki milyarderin cildinin gerginliği de dikkati çekmişti.

İngiliz basını da dün Jeff Bezos’un uzaya çıkmadan önce dolgu ve botoks gibi bir dizi estetik işlem yaptırdığını, bu sayede objektiflere gergin bir ciltle poz verdiğini yazdı.

 

Hiç Kırışıklığı Kalmamış

jeff bezos b/aBezos’un 5.5 milyar dolarlık uzay seyahati dönüşünde yaptığı basın toplantısında da çizgisiz yüzü ve gergin yanaklarıyla dikkati çektiği belirtildi.

‘Daily Beast’ haber sitesine milyarderin yeni görünüşünü yorumlayan dermatolojist Dr. Corey Hartman; “Jeff Bezos’un gençleştiği, cildinin gerildiği belirgin şekilde görünüyor. Belli ki Bezos uzaya çıkmadan önce yüzüne dolgu ve botoks yaptırmış” dedi.

Jeff Bezos’un uzay dönüşü basının karşısına çıkarken genç görünmek istediğini belirten uzman: “Tavsiyem bir dahaki uzay çıkışından önce estetik işlemleri aşamalı yaptırması. Sanırım bir defada yaptırdığı için yüzü şiş görünüyordu” dedi.


Yayınlanma tarihi: 02/08/2021

-

Son Güncellenme: 05/10/2021

Başa Dön