Ünlülerin Estetik Cerrahlarından İtiraflar 1


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Ünlülerin Estetik Cerrahlarından İtiraflar 1


"Her zaman sonuna kadar inkar ederler."

ünlülerin estetikleri 1

Her sene milyonlarca kişi Oscar töreni için televizyonunun karşısına geçiyor. Kırmızı halıdan Hollywood yıldızlarının muazzam kostümleri ve endamlarıyla geçmelerini bekliyoruz. Aynen bizler gibi ünlülerin saçlarını yapanlar, kıyafetlerini tasarlayanlar, mücevherlerini veren firmalar, stilistler de bu anı nefeslerini tutarak izliyorlar.

Çünkü burası bir vitrin, Kırmızı Halı çoğunun kariyerinde büyük ölçüde gelir artırıcı bir yer. Ancak, adının kırmızı halının yakınından dahi geçmediği birileri daha var. Estetik Cerrahi Uzmanları, Medikal Estetik Hekimleri, Dermatologlar… Kısaca ünlülerin güzellikleri için çaba sarf eden, estetik uygulayıcılarının tamamı!

Los Angeles'taki Güney Kaliforniya Üniversitesi Keck Tıp Okulu'nda Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Profesörü ve Beverly Hills'de Yüz Plastik Cerrahı olan Dr. Andrew Frankel bakın ne diyor:

“Akademi Ödüllerini izlemek ve orada yaptığınız çalışmaları görmek eğlenceli”

Evet efendim, ünlülerin plastik cerrahlarının dünyasına hoş geldiniz!

Oscar kazananları, kraliyet ailesini, milyarderleri, devlet başkanlarını tedavi etmek onların işi. Dünyanın her yerindeki VVVIP'lerle yani very very very important personlara estetik uygulamaları onlar yapıyor. Hemen hepsi ortak ve benzer cümleleri kuruyorlar:


“Sadece görmen gereken şeyleri gör, egolarını besle, öfke nöbetlerine tahammül et, yalanlarını gizle ve şahit olduğun konuları sır gibi sakla!”

ünlülerin estetikleri 2

Buna ister KVK deyin, ister başka bir şey. Estetik uygulamalara günden güne artan ilgi sayesinde kazandıkları paralara para kattıkları bir gerçek.

Bu serimizde özellikle Beverly Hills’te hizmet veren doktorların ünlü hastalarıyla yaşadıkları ilginç hikayelere yer vereceğiz:


"29 yaşında bir aktris yüz germe için geldi."

kırmızı halı

“Ünlü olsun ya da olmasın tüm insanlar için genel bir ilke olarak, yüz germe için uygun yaş, uygun profil diye bir konu vardır. Benim düşüncem, yüz germenin erken yaşlarda yapılmasıdır. Ama 29 değil! Özellikle eğer ünlü biriyseniz ve sarkık bir köpek gibi görünene kadar beklerseniz, insanlar bu dramatik değişimi anlarlar.

Form kaybı yaşanmaya başladığı andan itibaren müdahaleler yapılırsa tüm takipçiler “Tanrım, bu kadın hiç yaşlanmaz mı” gibi cümleler kurar” diyor Dr. Andrew Frankel ve ekliyor: "Ama 29 yaşında bir aktrist dergi kapağındaki görünüşünü dondurmak için, buraya gelip yüzünü gerdirmek istedi. Bu halimi dondur, bu halimi hiç unutturma. Her zaman 29 gibi kalmamı sağlayacaksın! dedi. Konunun bu şekilde olmadığını açıklamak zorunda kaldım.

Hemen hepsi ameliyat olduğunu yılın yaşlanmayı bıraktığı yıl olarak düşünüyor. Eğer beni anlamıyorsa, gidiyor başkasına yaptırıyor. Elbette aramız bozuluyor. Şu anda bile birkaç manken hastamda aynı konuda mücadele veriyorum. Egoları tavan. Bilmiyorlar ki bizler tanrı değiliz.”


"Her zaman sonuna kadar inkar ederler"

ünlülerin estetikleri 3

San Diego'daki California Üniversitesi'nde Plastik Cerrahi Klinik Profesörü ve Amerikan Estetik Plastik Cerrahi Derneği'nin eski başkanı Robert Singer: “Ünlülerin medyaya estetik konusunda verdikleri röportajlar, aktardıkları konular ilginç” diyor. Aktrislerin asla estetik ameliyat olmayacaklarını ancak botoks yaptırmayı düşündüklerini söylediği durumlar oluyor. Oysaki biliyorum ya dolgu maddeleri ya botox ya da daha yeni bir yüz gerdirme yaptırmışlardı.

Sonuna kadar inkar ederler ve edecekler" diyor Singer ve ekliyor “Çok iyi bilinen bir televizyon programı vardı. Bir gün gösterinin iki yıldızını da aynı gün ameliyat ediyordum. Tamamen tesadüf. Ama ne yaptırdıklarını kimsenin bilmesini istemedikleri için birbirlerine bile söylememişlerdi. Ameliyatlardan sonra hemşirelerim durumu kurtarmak için, bu ikisinin birbirini görmemesini sağlamak için çıldırmışlardı. Ama sonunda olanlar oldu, koridorda karşılaştılar.

Her ikisi de sanki bir kafede karşılaşmışlar gibi, birbirlerine baktılar, bana baktılar, ben onlara baktım. Hiç kimse bir şey söylemedi. Bir hafta sonra TV’de yan yanaydılar.”


"Gazetelerde okuduklarınızın çoğu gerçekten doğru."

ünlülerin estetikleri 5

Dr. Andrew Frankel: "Binamızdan beş çıkışımız var ve bunları akıllıca paparazzileri yönlendirmek ve kandırmak için kullanıyoruz.  Ancak bazen sorunlar içeride başlıyor. Yıllar önce çok ünlü bir oyuncu ve eşinin burada ameliyat olduklarına dair bilgiler sızdı ve biz de dava açtık. HIPAA (Sağlık Sigortası Taşınabilirlik ve Sorumluluk Yasası) ihlali federal bir suçtur, bu yüzden sızıntımızın kim olabileceğini araştırmak için FBI'ı aradık.

Ajanlar buna bayıldı çünkü Hollywood'da ameliyat olan tüm ünlüleri datamızdan görebileceklerdi. Ama açıkça söylemeliyim ki magazin gazetelerinde okuduklarınızın çoğu gerçekten doğru. Yaptırıyor ve saklıyorlar. Bu arada bilgi içimizden çıkmamıştı, hiçbir kanıt bulunamadı. Bilgiyi sızdıranın ünlü oyuncunun eşi olduğunu düşünüyoruz.”


Yayınlanma tarihi: 29/07/2021

-

Son Güncellenme: 16/08/2021

Başa Dön