Ünlülerin Ayırt Edici Özelliklerine Azıcık Photoshop Yapsak Nasıl Olurdu?


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Ünlülerin Ayırt Edici Özelliklerine Azıcık Photoshop Yapsak Nasıl Olurdu?

Angelina Jolie

Angelina JolieDolgun, şehvetli dudaklar, denilince aklımıza ilk olarak Angelina geliyor zira aktrisin en ayırt edici özelliğidir. Azıcık ufaltsak nasıl olur?

Cara Delevingne

Cara DelevingneGöze çarpan kaşları olmadan, Cara Delevingne nasıl gözükür?

Julia Roberts

Julia RobertsJulia gençliği boyunca kocaman ağzından hep utandığını itiraf etmişti ama şimdi bu konuda tam tersini düşünüyor. E azıcık küçük olursa nasıl olur?

Benedict Cumberbatch

Denedict CumberbatchOyuncu, olağandışı görünümü hakkında şaka yapmayı her zaman seviyor ancak milyonlarca hayranı bu farklılığa bayılıyor.

Benedict'in çenesini, dudaklarını, gözlerini ve burnunu biraz değiştirdikten sonra nasıl oldu?

Barbra Streisand

Barbra StreisandBarbra Streisand'ın burnu yüzünden birçok başrolü kaçırdığını söylemişti ancak tüm dünyaya yeteneğini fark edince işler değişti. Peki ya burun estetiği yaptırsaydı nasıl görünürdü?

Scarlett Johansson

Scarlet JohanssonDolgun dudaklar olmadan hayal edemeyeceğimiz bir diğer oyuncu ise Scarlett Johansson. Peki ya öyle olmasaydı?

Vincent Cassel

Vincent CasselBu başarılı Fransız, yakışıklılığı ile değil, inanılmaz karizmasıyla gönlümüzü kazanıyor.  Photoshop'ta gözleri, burnu ve kulaklarıyla oynandı, nasıl olmuş?

Vanessa Paradis

Vanessa ParadisVanessa'nın dişlerinin arasındaki boşluk muhtemelen filmografisinden daha ünlüdür.  Ve onsuz biraz daha az sevimli görünüyor, ne dersiniz?

Cindy Crawford

Cindy CrawfordSüper modelin bir zamanlar o ünlü benini aldırmak istediğini biliyor muydunuz? Ama sonra ikonik bir hale gelince vazgeçti. Benli Cindy, bensiz Cindy, hangisi?

James McAvoy

James McAvoyJames McAvoy'un burnunu biraz daha küçültüp gözlerini ve dudaklarını biraz büyütsek? Ne dersiniz?

Adrien Brody

Adrien BrodyKaşların ve burnun yeni şekli nedeniyle, Adrien Brody sadece değişmedi, aynı zamanda eşsiz hüzünlü çekiciliğini de kaybetmiş oldu sanki.


Yayınlanma tarihi: 22/04/2022

-

Son Güncellenme: 09/01/2024

Başa Dön