Türkiye'de Saç Ekimi Yaptırmak Neden Güvenli?

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Gold City Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Türkiye'de Saç Ekimi Yaptırmak Neden Güvenli?

Türkiye, özellikle de İstanbul, saç ekimi tedavisi için 1 numaralı destinasyon olarak biliniyor. Her yıl on binlerce erkek ve daha az oranlarda kadın hasta, tekrar eski görünümlerine kavuşmak için Türkiye'ye seyahat ediyor.

Ne yazık ki, güvenlik endişeleri nedeniyle bazı hastalar, hala Türkiye'ye seyahat etme konusunda kararsızlar.

Geçtiğimiz yıllarda birçok ülkede olduğu gibi, bazı güvenlik sorunları yaşansa da, Türkiye 2016 yılından bu yana herhangi bir güvenlik tehdidi ile karşı karşıya kalmadı.

Türkiye ve saç ekimi konusunda güvenlik hususlarını Gold City Saç Ekimi Merkezi’ne sorduk:
Gold City
“Sizin de belirttiğiniz gibi, 2016'dan bu yana terör başta olmak üzere farklı tehditler küresel olarak yaşandı. Bu sadece Türkiye’ye özel bir durum değildi.

İstanbul, dünyanın seyahat etmek için en güvenli destinasyonlarından biri olmaya devam ediyor ve nereden geldiğine bakılmaksızın, her yabancı turist ya da medikal turist, bilinen geleneksel misafirperverliğimizle ağırlanıyor.

Saç Ekiminde Tıbbi Riskler Ne Olacak?

saç ekimi riskleriTürkiye ile ilgili bildirilen bir diğer endişe de doğrudan saç ekimi sektörüyle ilgili çünkü hacim olarak saç ekimi en fazla Türkiye’de yapılıyor. Bu konu ölümcül bir sonuç olmaktan uzak olsa da, birçok kişinin aklında soru işareti olarak kalmaya devam ediyor.

Kişisel güvenlikleri için endişe hissetmemeleri için ve saç ekimi işlemlerinin ilk başta anlaşılan dışında ek bir maliyet getirmeyeceğine dair hastalarımıza güvence veriyoruz.

FUE Son Derece Güvenli Bir Tekniktir

FUEFUE yönteminin saç ekimi endüstrisine tanıtılmasından bu yana, temel olarak neredeyse izsiz bir saç ekimi uygulaması yapıyoruz.

Küresel olarak saç ekimine olan ilgi önemli ölçüde arttı ve saç dökülmesiyle mücadele eden birçok erkek ve kadın, teknikteki bu gelişmeyi son derece sevdi. Dolayısıyla çok ciddi bir talep yaşanmaya başlandı.

Türkiye’nin tecrübeli doktorları, saç ekimi ekipleri, son teknoloji ekipmanları ve en önemlisi düşük fiyatları ile saç ekimi için gidilecek birincil destinasyon oldu.

Emin Ellerde Olacağınızı Nereden Bileceksiniz?

saç ekimiBirçok hasta için işin zorlaştığı yer burasıdır. Türkiye’de hangi saç ekimi merkezini tercih etmeliyim? Saç ekimi endüstrisindeki uluslararası derneklere üye, doktor kontrolünde ve hastane ortamında yapılan saç ekimi kliniklerini tercih etmelerini öneririz.

İlk temas sırasında sizinle anadilinizde konuşabilen bir ekip, sorularınıza anında cevap alabildiğiniz bir diyaloğun gerçekleşmiş olmasını ve elbette paylaşılan öncesi sonrası fotoğrafları ve hastaların deneyim ve şikayetlerini dikkate alarak, seçiminizi yapabilirsiniz.”


Yayınlanma tarihi: 10/05/2023

-

Son Güncellenme: 10/05/2023

Başa Dön