“Türkiye saç ekiminde artık bir markadır”

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Saç Ekim Merkezi Emphair Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Saç ekimi sağlık turizmi vasıtasıyla gelen pek çok yurtdışı hastanın en çok talep ettiği tedaviler arasında yer alıyor. İstanbul Anadolu Sağlık John Hopkins Hastanesi’nde her yıl onbinlerce yurtdışı hastaya saç ekimi yapan Emphair Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu  ile sağlık turizmi ve saç ekimi hakkında konuştuk:

Yücel Muratoğlu

Yücel Muratoğlu

“Saç ekimi yurtiçi ve yurtdışı hastaların en çok talep ettiği tedavilerden bir tanesi. Yurtdışı hastanın özellikle ülkemizi saç ekimi konusunda tercih etmesinin altında yatan en önemli konu ise gerçek anlamda saç ekimini profesyonelce, çok iyi hastane koşullarında ve son derece etkili bir şekilde yapıyor olmamızdır. Evet Türkiye saç ekiminde artık bir markadır ve bu markalaşmanın hem artıları, hem de sektör olarak çok dikkat etmemiz gereken yönleri vardır.

Sağlık turizmi vasıtasıyla ülkemize gelen ve saç ekimi yaptıran yurtdışı hasta sayısı günden güne artarken Emphair olarak hastalarımıza muazzam bir tedavi planlaması yapıyoruz. En önemlisi yurtdışı hastayı profesyonel ve uluslararası standartlarda ağırlamak. Bu sebeple bünyemizde 10’dan fazla dilin konuşulduğu bir koordinasyon ekibimiz bulunuyor. Yurtdışı hasta henüz kendi ülkesinde, evindeyken hizmetimiz başlıyor ve tedavisi bitip, ülkesine geri döndüğüne bile yalnız kalmıyor, uluslararası hasta birimi 1 yıl boyunca iletişimi devam ettiriyor. Bu bir zincir, zincirde kopan ufacık bir halka bile güveni zedeler ve saç ekimi hizmeti başarısızlıkla sonuçlanır.“

En büyük sorun denetimsiz saç ekim merkezleri

Denetimsiz, merdivenaltı saç ekim merkezlerinin en önemli sorunlardan birisi olduğunu söyleyen Emphair Saç Ekim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Muratoğlu  ayrıca şunları ekledi:

“Ülkemizin tanıtımına şüphesiz çok fazla katkısı olan sağlık turizminin en büyük sorunu denetimsiz saç ekim merkezleridir. Denetimi yapılmayan bir saç ekim merkezi hem sağlık turizmini hem de saç ekimi sektörünü zedeler. Emphair olarak biz bu sorunun önüne geçebilmek için büyük çabalar sarf ediyoruz. Zaten yurtdışı hasta az evvel anlattığımız hizmet döngüsünü en iyi yapan saç ekim merkezlerini özellikle tercih ediyor, saç ekimi fiyatlarını ikinci planda tutuyor.  İstanbul John Hopkins Anadolu Sağlık Hastanesi’nde gerçekleştirdiğimiz saç ekimi tedavileri, uluslararası boyutta denetleniyor ve ilgili mercilere sürekli raporlamalar yapıyoruz. Bu haliyle bir mükemmellik merkezi olmaya, mutlu saç ekimi sonuçları çıkarmak için çalışıyoruz.

Saç ekimi yaptıracağınız merkezin saç ekimi yapma yetkisinin olup olmadığını sormak ve incelemek en doğal hakkınız

yurt dışı hasta

“Sadece yurtdışı hastalar değil, yurtiçi hastalar da saç ekimi merkezlerine dikkatle yaklaşmaya başladı ve son derece de haklılar. Etrafımızda çok fazla kötü sonuç, vaatlerin dışında gerçekleşmiş saç ekimi veya komplikasyon yaşamış hastalar var. Emphair Saç Ekimi Merkezi olarak 2008 yılından beri İstanbul, Ankara, Amsterdam’da hizmet veriyoruz. 

Ataşehir Acıbadem Hastanesi’nde uzun yıllar hizmet verdikten sonra, şimdi İstanbul şubemiz için John Hopkins Anadolu Sağlık Hastanesi’nde hem yurtiçi, hem de yurtdışı hastalarımıza üstün bir saç ekimi deneyimi sunuyoruz.

Ankara şubemiz ise Ankara Acıbadem Hastanesi’nde saç ekimi için doğru merkez arayışı olan kişiler için hizmet vermeye devam ediyor.

Burası global bir hastane ve hastanenin uluslararası denetim koşullarına uyarak, sürekli denetlenerek çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bu tarz bir hastanenin saç ekimi birimi olarak Emphair’i tercih etmesinin de sebebi, zaten bu vizyonu, profesyonelliği görmesi ve sağlık bilgisine hakimiyetine güvenmesidir. Bugüne kadar her zaman ulusal ve uluslararası düzeyde tüm sağlık hizmetleri yetki belgelerimizi eksiksiz bir şekilde tamamlayarak ve düzenli aralıklarla kontrollerimizin gerçekleştirilmesiyle uzman bir altyapı oluşturarak var olmaya devam ettik. Saç ekimi yaptıracağınız merkezin saç ekimi yapma yetkisinin olup olmadığını sormak ve incelemek hastaların en doğal hakkıdır. Bu haliyle merdiven altı olarak adlandırdığımız pek çok sözüm ona merkezi eleyebilir ve sağlıklı bir saç ekimi sürecine başlayabilirsiniz.


Yayınlanma tarihi: 06/11/2020

-

Son Güncellenme: 22/10/2021

Başa Dön