Türk Kadınının Yeni Trendi Popo Büyütme Estetiği !


Ülkemizde yaygın olarak yapılan estetik türlerinden popo büyütme estetiği hakkında bilinmesi gereken her detayı, Estetik ve Rekonstüriktif Cerrah Op. Dr. Oytun İdil, açıkladı. Yıllarca birçok hastaya bu ameliyatı yaptığını söyleyen Op. Dr. Oytun İdil, artık hastalarını çok iyi seçtiğini açıkladı.

popo büyütme

Hastanın, kilolu ve kalçada selüliti olması halinde ameliyatın istenilen gibi olmadığını söyleyen İdil, ameliyatın; selüliti olmayan, popo kısmı düz ve zayıf hastalarda başarılı sonuçlar doğurduğunu dile getiriyor.

Bu tür estetik ameliyatlarda popo bölgesi için özel üretilen silikon implantlar ile poponun büyütüldüğünü söyleyen Op. Dr. Oytun İdil, sırt ve bel bölgelerinden alınan yağ dokularının kalça yanlarına verilerek, kalçanın yanlara doğru genişletilmesinin de sağlandığını belirtiyor.

Alınan yağlardan sonra bel kısmının da incelmiş olduğunu, yuvarlak bir kalça ve ince belin ise daima daha feminen olduğunu söylüyor. 

Türkiye’ de  en çok popo büyütme ameliyatının yapıldığını açıklayan Op. Dr. Oytun İdil, yağ transfer işlemlerini onaylamıyor. Büyük miktarlarda yağ enjekte edildiğinde, bölgeye transfer edilen yağların yaşamadığına ve neredeyse hepsinin eridiğine dikkat çekiyor.

Popo büyüme ameliyatlarından sonuç alabilmek için işlemin 3-4 defa yapılması gerektiğini söyleyen İdil;  tek seferde kalıcı ve tam sonuç elde etmek için ise silikon implantları öneriyor. Bu işlemlerden sonra, kişilerin 2 ay geçtiğinde istedikleri sporu yapabileceklerinde sakınca olmadığını belirtiyor.

Op. Dr. Oytun İdil, Brezilya poposunun; sadece implantla Popo Büyütmek olmadığını söylüyor. Yağ fazlalığı olan yerlerden yağların alınanarak, ihtiyaç olan kısımlara (genellikle kalça yanlarına) yağ enjekte edildiğini anlatıyor.

"Brezilya poposu" denen şeyin aslında yağ alma, yağ enjeksiyonu ve implantla popo büyütmenin kullanıldığı bir popo şekillendirme operasyonu olduğunu vurguluyor.


Yayınlanma tarihi: 19/06/2017

-

Son Güncellenme: 04/02/2021

Başa Dön