Türk Dermatoloji Derneği Sanal Dermatoloji Buluşması


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Türk Dermatoloji Derneği Sanal Dermatoloji Buluşması

Türk Dermatoloji Derneği 12- 14 Şubat tarihleri arasında “Sanal Dermatoloji Buluşması” etkinliğini düzenliyor. 

Türk Dermatoloji Derneği

Davet Mektubu

Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Dermatoloji Derneği olarak, bu yıl sizlerle tüm dünyada etkisini gösteren Covid-19 pandemisi nedeniyle fiziki şartlarda buluşamadığımız için büyük bir üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Pandemi sürecinin uzamasıyla birlikte bilgi ve deneyimlerimizi güncelleme ihtiyacımız giderek artmıştır. Bu nedenle 12-14 Şubat 2021 tarihlerinde sizlerle Türk Dermatoloji Derneği Sanal Dermatoloji Buluşması’nda online olarak bir araya gelmeyi diliyoruz.

Türk Dermatoloji Derneği olarak bugüne kadar yaptığımız tüm ulusal kongreler ve tüm eğitim programlarımızda olduğu gibi bu kongremizde de amacımız bilimsel anlamda verimli ve güncel gelişmelerin sunulduğu bir platformda buluşmaktır. Bu amaçla kongremizde Dermatoloji alanındaki tecrübelerin yanı sıra yeni uygulamaların ve teknolojik yeniliklerin de paylaşılması planlanmıştır.

Türk Dermatoloji Derneği’nin düzenlediği bu ilk büyük sanal buluşmasına, Türk Dermatoloji Derneği Yönetim Kurulu adına sizleri davet etmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Sanal ortamda gerçek bir kongre deneyimini hep birlikte en iyi şekilde yaşayabilmek adına, kongremizde görüşmek dileği ile.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Emel ERDAL ÇALIKOĞLU

Kongre Başkanı

Ücretler ve kayıt ayrıntıları için http://tddbulusmasi2021.org/tr/kayit.html


Yayınlanma tarihi: 12/01/2021

-

Son Güncellenme: 05/10/2023

Başa Dön