Tuğba Ekinci, Estetik Yaptıran Fahriye Evcen'i Eleştirdi!


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Tuğba Ekinci, Estetik Yaptıran Fahriye Evcen'i Eleştirdi!

Ünlü ve sevilen çift Fahriye Evcen ile Burak Özçivit hakkında boşanma iddiaları çıkmış, çiftse bu iddiaları sosyal medya paylaşımları ile yalanlamıştı.
fahriye evcen alparslanYıllar sonra 'Alparslan Büyük Selçuklu' dizisi ile televizyonlara dönen Fahriye Evcen, güzelliği ile çokça konuşulmaya başladı.

Şarkıcı Tuğba Ekinci ise katıldığı “2. Sayfa” isimli magazin programında, birkaç gündür magazin gündemini meşgul eden Fahriye Evcen ile ilgili açıklamalar yaptı.

“Burnu Mandalla Sıkıştırılmış Gibi”

tuğbe ve fahriye
Tuğba Ekinci, Tv8'de yayınlanan magazin programında, Evcen'in estetikli olduğunu belirterek burun estetiği hakkında eleştiride bulundu.

Ekinci; "Güzelden anlarım. Burnu yanlış yapılmış, düzeltilmesi lazım.” dedi ve ekledi;

“Ben de magazin programı sunduğum için yapıyorum bunu, rencide etmek için değil. Burnu mandalla sıkıştırılmış gibi. Burnunun kenarları etli kalmış..."

"Ben güzellik hastası bir kadınım, yüz hatlarına çok dikkat ederim. 'Yaprak Dökümü' (2006-2010) dizisinde oynadığı dönemde Fahriye Evcen'in kendi burnu..."

“Estetik Yaptırmış İnsanlara 'Güzel' Demeyin”

fahriye evcen önce sonra
Tuğba Ekinci; "Birine 'çok güzel kadın' denmesi için doğal olması lazım. Fahriye doğal olmadığından benim için 'güzel kadın' statüsüne giremez. Doğal kadın güzeldir..."

"Estetik yaptırmış insanlara 'güzel' demeyin. Burnu yapılınca güzelleşiyor, şimdi buna 'güzel' mi diyeceğiz?

O zaman biz niye doğduk böyle; eli, ayağı düzgün. Monica Bellucci 60 yaşına geldi, hala çok güzel. Angelina Jolie 50 yaşında, bir garip oldu, bozdu kendini..."

Angeline Çabuk Söyle Yüzünde Ne Var?

"Gençliğinden beri doğal olan kadınlara 'güzel' deyin. Sektörde kim doğal kaldıysa ona 'güzel' deyin. Fahriye Evcen'in burnu yaptırılmış ve yanlış yapılmış."

“Defne Samyeli’nin Fiziği Güzel Ama...” 

defne ve fahriye
Sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımlar ile gündeme gelen Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde sahnede giydiği kıyafet ile ilgi çeken Defne Samyeli hakkında da yorum yapmıştı.

Kimi takipçileri Samyeli’nin tarzı ve kıyafetini beğenirken, kimileri ise başarısız bulmuştu. Tuğba Ekinci de bu konuda fikrini belirten isimlerden biri oldu.

Ünlü şarkıcı Instagram hesabında Defne Samyeli'nin sahnedeki fotoğrafını paylaşıp, "Fizik güzel ama her yeri açınca anlamı kalmıyor. Bir de sahnede çubuk yutmuş gibi duruyormuş." yazdı.


Yayınlanma tarihi: 10/11/2021

-

Son Güncellenme: 22/09/2023

Başa Dön