Touch Güzellik Merkezi’nden Bağdat Caddesi’nde Yeni Şube


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Touch Güzellik Merkezi’nden Bağdat Caddesi’nde Yeni Şube

Vanity Estetik Cerrahi Hastanesi'nin bünyesinde 2016 yılında kurulan Touch Güzellik Merkezi, yurt içi ve yurt dışından gelen hastalara uzman ekibi ile hizmet veriyor.

Bir Vanity markası olan merkez, Vanity’'nin sektörel tecrübesi, gücü ve kaliteli hizmet anlayışı ile yönetiliyor.

Ameliyatsız estetik ve bakım uygulamalarının yapıldığı Touch Güzellik Merkezi’nde danışanların güzelliğe dair istek ve ihtiyaçlarına kaliteli çözümler sunuluyor.
güray yeşiladalıPlastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yeşiladalı, Ömür Kürşat Kurt ve Cihan Öney ortaklığı ile faaliyet gösteren merkezde en güncel teknolojili cihazlar kullanılıyor.

Alanında deneyimli uzman bir kadro ile hizmet veren Touch; cilt bakımı ve tedavileri, lazer epilasyon uygulamaları, bölgesel zayıflama ve kalıcı makyaj konularında ön plana çıkıyor.
touch güzellik merkeziBağdat Caddesi’nde hizmete başlayan şubenin açılışında, katılımcılara Hollywood ünlülerinin kullandığı kişisel bakım ve güzellik alanındaki yeni uygulamalar da tanıtıldı.

Alternatif Çözümler Sunuluyor

güray yeşiladalı
Açılışta cilt ütüleme yönteminden de bahseden Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güray Yeşiladalı; "Günümüzde herkes daha genç, daha zinde ve daha güzel görünmek arzusunda. Bu sebeple de bir çözüm arayışındalar.

Bizim de estetik dünyasında insanlara geniş yelpazede farklı çözüm önerilerimiz var.

Bir kısmı mikroinvazif ya da minimal invazif olarak adlandırılan işlemler. Bunlar radyo frekans uygulamaları, ultrason uygulamaları gibi işlemler. Bu yelpazenin diğer ucunda da ameliyatlar mevcut.

Cilt altına ya da cildin yüzey kısmına uyguladığımız yeni bir teknoloji çalışmamız mevcut. Kolajen miktarının artmasını, bununla birlikte de ciltte sıkılaşmayı ve gençleşmeyi gözlüyoruz.” dedi.

Uzman bir kadro ile pek çok sayıda ameliyatsız uygulamanın yapıldığı Touch Güzellik Merkezi, Bağdat Caddesi’nde sizleri bekliyor.


Yayınlanma tarihi: 05/11/2021

-

Son Güncellenme: 05/11/2021

Başa Dön