Structure & Preservasion Burun Estetiği Konferansı


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Structure & Preservasion Burun Estetiği Konferansı

Structure & Preservasion Burun Estetiği Konferansı 11-13 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek. Swiss Hotel Bosphorus'un bahçesinde, İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde yapılması planlanan konferansta 20’den fazla konuşmacı yer alacak.

Structure & Preservasion

Op. Dr. Abdulkadir Göksel ve Op. Dr. Barış Çakır’ın organize ettiği bu konferansın temel özelliği burun estetiğine odaklanan cerrahları konuşmacı olarak davet etmek ve plastik cerrahlar ile KBB uzmanlarını bir araya getirmektir. Sayfalarında yayınladıkları davetiye mektubunda şu ana başlıkları vurguluyorlar:

“Structure Rinoplasti son 30 yıla damgasını vurmuş ve Rinoplasti ameliyatımızın başlangıcı olan Joseph tekniğinin eksikliklerini gidermiştir. Dean Toriumi, bu kararın başındaki en önemli isimlerden biridir.

Burun estetiğinde rakipsiz gördüğümüz structure felsefesini kullanarak revizyon burun estetiğinde en çok tanınan isimlerden biri oldu. Toriumi üç ciltlik kitabı Structure Rinoplasti’de deneyimini anlatıyor ve bu da aslında seminerlerinde neden hiç boş koltuk kalmadığını açıklıyor.

“Dr. Barış ve Dr. Göksel yıllardır 21.Yüzyıl cerrahlarının ve hastalarının ihtiyaçlarını analiz ediyor. İkisi de hem structure hem de preservation tekniklerini kullanmaya ve öğretmeye başladılar.

Birbirinin aynısı olan toplantıları yapmak yerine bir araya gelerek, daha büyük projelere imza atmanın çok daha fazla önemli olduğunu düşündüler.

Structure ve preservation rinoplastinin liderleri olan Dr. Daniel ve Dr. Toriumi ile görüştüler. Bu ortak paydada, Daniel ve Toriumi'nin eşbaşkan olacağı bir toplantı planlandı.

konferans katılımcıları

İstanbul bu proje için doğru yerdi. İstanbul, ayda 20'ye yakın ameliyat gerçekleştiren 1000'den fazla burun estetiği cerrahına ev sahipliği yapıyor.

Türkiye'nin en büyük şehri olan İstanbul burun estetiği konusunda sesini duyurmuş ve popüler olmaya başlamıştır. Asya ve Amerika'nın orta noktası olması ve ayrıca havalimanında vize kolaylığı ile 1000'den fazla katılımcı öngörülmüştür.

Salgın bizi yüz yüze toplantılara özlem içinde bıraktı. Aşılamalar Haziran ayına kadar uzun bir yol kat edecek. Ayrıca Haziran ayı İstanbul'un en güzel zamanı olduğu için ilk rinoplasti toplantısını Swiss Hotel Bosphorus'un bahçesinde İstanbul Boğazı manzarası eşliğinde yapacağız.

Öncelikle sizleri İstanbul'da harika bir hafta geçirmeye ve bunca gün sonra karantina boyunca özlediğimiz muhteşem bir manzara ile açık havada yapılacak ilk pandemik burun estetiği toplantısına davet ediyoruz.”


Yayınlanma tarihi: 12/05/2021

-

Son Güncellenme: 25/10/2023

Başa Dön