Seda Sayan İstedi, Safiye Soyman Boyun Germe Yaptırdı!


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Seda Sayan İstedi, Safiye Soyman Boyun Germe Yaptırdı!

Türkiye’nin en çok konuşulan iki sanatçısı Seda Sayan ve Safiye Soyman, bu sefer yine bir estetik haberiyle gündeme oturdular.

Yaptırdığı estetik tedavileri saklamayan iki sanatçı, tüm işlemleri sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Bu seferki estetik uygulaması ise boyun germe!

Lolita Liftle Boyun Germe

Safiye Soyman boyun germeSafiye Soyman gıdı bölgesinden çok şikayetçi olduğunu ve Lolita Lift adı verilen bir uygulamayla lokal anestezi altında boyun germe yaptırdığını açıkladı.

Sosyal medya hesaplarında an an işlemi paylaşan Soyman’ın yanında ise en yakın arkadaşı Seda Sayan vardı.

Kankam Baskın Yaptı

Safiye Soyman Seda SayanTakipçilerinin sorularını da yanıtlayan Safiye Soyman "Seda Sayan geldi, merak etti, o da çok beğendi" ifadelerini kullandı ve ekledi:

“Birkaç gün önce boyun germe ameliyatı oldum. Gerçekten çok güzel oldu. Acısız sızısız lokal anestezi ile muhteşem oldu çok gıdıklıydım ben. Eline sağlık iki buçuk saat sürdü. Bu arada Seda Sayan kankam baskın yaptı. Merak etti o da çok beğendi. Ben de biliyorsunuz ego sıfır özgüven tavan ne yapsam yayınlarım.'

Fransız Askısı da Yaptırmıştı

Safiye Soyman fransız askısıYaptırdığı estetik operasyonlarla adından söz ettiren Seda Sayan ise Fransız askısı yaptırmış ve o da takipçileriyle uygulamayı an be an paylaşmıştı.

Seda Sayan daha evvel yine Soyman’a öncülük etmiş ve meme küçültme operasyonu olması için arkadaşını desteklemişti.

Sayan, "Zaten Miami çok sıcak. Safiye menopozdan sonra çamaşır giymeyi sevmiyordu, sıcaktan terliyordu. 'Hemen şunları küçülttür. Ağzıma girecek, kocaman kocaman' dedim. Safiye beni dinledi" ifadelerini kullanmıştı.


Yayınlanma tarihi: 29/03/2023

-

Son Güncellenme: 07/11/2023

Başa Dön