Şarkıcı Pınar Dilşeker Estetikle Başka Birine Dönüştü


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Şarkıcı Pınar Dilşeker Estetikle Başka Birine Dönüştü

90’lı yıllarda hayli meşhur olan şarkıcı Pınar Dilşeker'in eski halinden eser kalmadı. İmajını değiştiren 49 yaşındaki şarkıcının son hali herkesi şaşırttı.
pınar dilşeker ö/sSaçlarını sarı renge çeviren ve estetik uygulamalar yaptıran ünlü şarkıcı, deyim yerindeyse başka birine dönüştü.

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ve Instagram hesabından yeni görünümünü paylaşan Dilşeker'e, binlerce beğeni ve çok sayıda yorum geldi.

Eski halinden epey farklı görünen şarkıcı Pınar Dilşeker'in sosyal medya paylaşımına, ünlü isimlerden de övgü dolu yorumlar geldi.

Şarkıcı Pınar Dilşeker Kim?

pınar dilşeker
1972 İstanbul doğumlu Pınar Dilşeker, Türk fantezi ve sanat müziği dalında icra ettiği şarkılar ile tanınan bir sanatçı.

Eğitimli bir müzisyen olan Dilşeker, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda okudu. "Şinanari" isimli şarkısı ile 1990'lı yılların ortalarında ülkede tanınır hale geldi.

İbrahim Erkal ile başrolünde yer aldığı dizi sayesinde televizyona adım attı ve İbrahim Tatlıses'in "Allahım Neydi Günahım?" adlı şarkısının klibinde de yer aldı.


Yayınlanma tarihi: 08/11/2021

-

Son Güncellenme: 08/11/2021

Başa Dön