Şahane Bir Cilt için Eksiksiz HydraFacial Kılavuzu

HydraFacial

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Sevgi Ekiyor tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Şahane Bir Cilt için Eksiksiz HydraFacial Kılavuzu

Kış mevsimini geride bıraktığımız şu günlerde, bir bahar temizliğine ne dersiniz? Elbette çekmece, ev, dip köşe değil, ilk temizliğe cildimizden başlayacağız.

Konumuz HydraFacial ve bize tedaviyi Medikal Estetik Hekimi Dr. Sevgi Ekiyor anlatıyor:
Dr. Sevgi Ekiyor whatsapp
“HydraFacial, aslında cilde faydalı asitlerin bir kombinasyonudur, Nedir bunlar? Glikolik, beta, laktik, salisilik ve hyaluronik.

Mikrodermabrazyon kadar etkilidir, ancak ağrılı değildir ve iyileşmek için herhangi bir süre beklemek zorunda değilsiniz. Tedavi sonrası derhal sosyal hayatınıza dönebiliyorsunuz.

Büyülü, 25-40 Dakikalık Bir Tedavi ile Cildinizi Şımartın

cilt bakımıEbet, bu büyülü 25 ila 40 dakikalık bir tedavi, dehidrasyondan renk bozulmasına, yaşlanmadan akneye ve düzensiz cilt dokusuna kadar her şeyi çözebilir.

HydraFacial temelinde temizlemek ve nemlendirmek için patentli teknolojiyi kullanan tek hidra-dermabrazyon prosedürüdür.

40 dakikalık tedavi 3 aşamadan oluşur:

1. Temizleme ve Peeling

cleaningHydraFacial, nazik eksfoliasyon ve rahatlatıcı yüzey yenileme ile yeni bir cilt tabakası ortaya çıkarır.

Activ-4™ serumu, sağlıklı cildi ortaya çıkarmak için ölü deri hücrelerini temizler ve glikolik ve salisilik asitlerin bir karışımı olan GlySal™, peeling sonrası kabuklanma olmadan peelingin faydalarını sunar.

2. Ekstrakt ve Nemlendirme

nemlendirmeHydraFacial, ağrısız emiş gücü ile gözeneklerdeki kalıntıları giderir ve cildi yatıştıran yoğun nemlendiriciler ile besler.

Patentli, otomatik girdap emme özelliği, özel Beta-HD™ serumu ile gözenekleri ağrısız bir şekilde temizler ve Antiox+™ serumu yani antioksidanlar, peptitler ve hyaluronik asitle cildi besler ve korur.

3. Parlatma ve Koruma

cilt korumaHydraFacial, ışıltınızı en üst düzeye çıkarmak için cildin yüzeyini antioksidanlar ve peptitler ile doyurur. Belirli cilt sorunlarına yönelik hedefli, tescilli cilt çözümleri sunar diyebiliriz.

HydraFacial'ın Mikrodermabrazyondan veya Geleneksel Kimyasal Yüz Peelinginden Farkı Nedir?

peelingBirkaç önemli fark var. Örneğin, mikrodermabrazyon tedavisinde manuel ekstraksiyonları kullanırken HydraFacial’da geleneksel bir ekstraksiyondan daha derinlemesine bir temizlik yapmak için vakum benzeri ucundan yardım alırız.

Bu da çok daha az acı vericidir. HydraFacial ayrıca tüm cilt tonlarında kullanılabilir.

Ayrıca şunu da eklemek isterim tedavi adını hidrat kökünden alır yani cildi nemlendirme özelliği HydraFacial™'ı diğer tüm cilt yenileme prosedürlerinden ayırır. 

Tedavi yatıştırıcıdır, canlandırıcıdır, tahriş edici değildir ve hemen etkisini gösterir.

Tüm Cilt Tipleri İçin Güvenli Midir?

hydrafacialHydraFacial çok hassas ciltler dahil, çoğu cilt tipine uygulanabilir. Ancak aktif döküntüleri, güneş yanıkları veya rosaceaları olanlarda, daha fazla hasara eden olabileceği için, genellikle önermiyorum.

Salisilik asit gibi HydraFacial sırasında kullanılan bazı bileşenler test edilmedir. Hamilelik sırasında güvenli olduğu kanıtlanmadığı için önermiyorum.

Sonuçları Görmek İçin Kaç Tedaviye İhtiyacım Var?

cilt bakım sonuçlarıPek çok hastam, sadece bir tedaviden sonra gözle görülür cilt iyileşmesi ve eşit, parlak bir cilt tonunu gördüğünü bildiriyor. Sizin de söylediğiniz gibi tam bir bahar temizliği…”


Yayınlanma tarihi: 07/04/2022

-

Son Güncellenme: 08/06/2022

Başa Dön