"Sağlık Turizminin Başrolü Saç Ekimi"

Saç Ekimi

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

"Sağlık Turizminin Başrolü Saç Ekimi" 

Sağlık Yönetimi Uzmanı Songül Alcı; "Binlerce turist ülkemize gelerek saç ekimi yaptırıyor.” dedi ve Türkiye'de dünya standartlarının üzerinde bir saç ekim hizmeti verildiğini belirtti.
sağlık turizmi
Saç ekimi için gelen sağlık turistleri tarihi ve turistik yerleri geziyor, uçak biletinden taksicilere ve eğlence merkezlerine kadar pek çok sektör de bundan yararlanıyor.

Saç Ekimi Uzmanı Songül Alcı, saç ekim uygulamaları için Türkiye'nin tercih edilmesinin sebeplerini şu şekilde açıkladı;

"Türkiye, sağlık turizminde birçok açıdan avantajlar sunuyor. Saç ekimi kalitesi artık en başta gelen avantajımız.

Artık ucuz olmak tek kriter değil. Uygulama çeşitliliği, tecrübeli personel, turistik faaliyetler ve ek sağlık hizmetlerine aynı anda çözüm bulabilme gibi faktörler sebebiyle Türkiye, saç ektirmek isteyenlerin öncelikli tercihleri arasında."

Türkiye Sayesinde Avrupa Ucuzlaştı

saç ekimi
Uzman Songül Alcı; "Saç ekimi işlemleri artık Türkler sayesinde Avrupa'nın her şehrinde Türkiye'den daha ucuza yapılmaya başlandı.

Saç ekim kliniklerinde eğitim alan personeller, dünyanın her tarafında saç ekimi için yurt dışına çıkıyor. Yurt dışındaki bu klinikler, bizim çalışanlarımız sayesinde tecrübeleniyor.

Saç ekimi işlemlerini bilen sağlık personelinin milli gelire sahip çıkmalarını bekliyoruz. Sağlık turizmi turistlerinin ülkeye gelişine engel oluyorlar" dedi.

“Saç Ekimi, Ülkenin Önemli Bir Ekonomik Kaynağı Oldu”

saç ekimi turist
Türkiye'de saç ekim ve bakımı alanlarında oldukça tecrübeli estetik cerrahlar ve saç ekimi uzmanlarının hizmet verdiğini belirten Songül Alcı; “2015 yılında yaklaşık 100 bin turist saç ektirmek için Türkiye'ye geldi.” dedi.

Alcı; "Turizm Bakanlığı, 2023 yılında sağlık turizminde 2 milyon hasta ve 20 milyar dolar gelir hedefliyor.

Bu rakamların yarıdan fazlası saç ekimi ve diğer estetik cerrahi işlemlerde gerçekleşecek. Dolayısıyla saç ekimi sektörü, ülkemiz için önemli bir ekonomi kaynağı.” dedi.

Yeniben'de saç ekimi tedavisinde öne çıkan doktor veya klinik olmak için tıklayınız!


Yayınlanma tarihi: 17/11/2021

-

Son Güncellenme: 23/11/2021

Başa Dön