Saçlar Yarım Saatte Canlanır mı?

Ozon Tedavisi
Ozon Tedavisi tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Hülya Alkan tarafından yazılmış, Dr. Melike Külahçı tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Saçlar Yarım Saatte Canlanır mı?

Transmed Tıp Merkezi Medikal Direktörü ve Kurucusu Dr. Melike Külahçı, saçları yarım saat süren kısa bir tedaviden sonra canlandırabileceğini okuyucularına anlatıyor.



Ozon Tedavisi bilindiği gibi artık bir çok sorun için çözüm olmakta. Bunların başında cilt bakımı, bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi, ortopedik sorunlar gelebilir. Ozon tedavisi saç bakımı için de önemli bir tedavi olarak gündeme geliyor.

Nasıl mı? Yarım saat kadar kısa bir süre içinde ozon tedavisi ile saçlar parlak, canlı ve sağlıklı olabiliyor. Bu tedavi Hair SPA olarak isimlendiriliyor. 

Bu uygulama ayrıca kepek sorununa ve egzama gibi saç rahatsızlıklarına da iyi geliyor. 

Dr. Melike Külahçı saçların güçlenmesi ve sağlıklı olması için önemli olan bu tedaviyi anlatırken iki önemli aşamaya dikkat çekiyor. Hair SPA tedavisinde birinci aşamada saç gözenekleri ozon terapisi ile açılıyor ve yağdan kirden arındırmak için hazırlanan  solüsyonlarla masaj uygulanıyor.

Diğer aşama ise Diode lazer ile saç köklerine lazer uygulanarak saç için hazırlanan karışımın iyice cilde geçmesi sağlanıyor. Böylece saç dipleri nefes alıyor ve Hair SPA etkisini kısa sürede gösteriyor. 


Yayınlanma tarihi: 24/06/2019

-

Son Güncellenme: 16/02/2021

Başa Dön