Saç Ekiminde Her Şey Dahil Paket Tedavi Dönemi

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Saç Ekim Merkezi Emphair Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Saç Ekiminde Her Şey Dahil Paket Tedavi Dönemi

İstanbul'un merkezi olan Taksim Meydanı'nda doğru yürürseniz kafaları bandajlanmış halde dolaşan birçok erkek görmeniz muhtemeldir.

Elbette bunun en büyük sebebi sağlık turizmine yapılan yatırımlar ve özellikle saç ekiminde oldukça iyi bir yerde olmamızdır.

Yabancı hasta için cazip her şey dahil saç ekimi paketleri oluşturan merkezler, aynı zamanda hastaların oldukça iyi saç ekimi sonuçları almalarına, kendilerini güvende hissetmelerine yardımcı oluyorlar. 

Saç ekiminde yapılan paket tedavileri Emphair Saç Ekimi Merkezi Anlatıyor:
Empahair whatsapp
“Türkiye'nin en hızlı büyüyen endüstrilerinden birisi olan sağlık turizmi ve oldukça büyük bir paya sahip olan saç ekimi sayesinde, ülkemiz medikal turistler için bir destinasyon haline geldi.

Türkiye'yi yaklaşık 750 bini aşkın sağlık turisti ziyaret ediyor ve her yıl yaklaşık 60.000 saç ekimi yapılıyor. Bu da bizlerin yabancı hastaya farklı paketler oluşturmasına yol açtı diyebilirim.

Hastanın evinden çıkıp, uçağa binmesi, havalimanında karşılanması, Emphair’e gelmesi, saç ekimi tedavisini alması, saç ekimi sonrası oteline yerleştirilmesi ve sonra tekrar havalimanına bırakılması gibi bir süreçten bahsediyoruz.

Daha ayrıntısıyla anlatmak gerekirse:

1. Gün – İstanbul'a Seyahat

İstanbul'a seyehatHastamız İstanbul'a ulaştığında, havalimanında karşılanır ve oteline yerleştirilir. Hasta hizmetleri sorumlusu tarafından aranır ve ertesi gün yapılacak ameliyat hakkında bilgilendirilir.

2. Gün- Saç Ekimi

saç ekimiOperasyon günü hasta hizmetleri sorumlusu tarafından otelden alınır ve hastaneye getirilir. Kan değerleri kontrol edilir ve herhangi bir sağlık problemi yoksa doktor ile fiziki muayene yapılır.

Muayene sonunda doktor saç çizgisini çizer ve operasyon hakkında bilgiler verir. Saç ekimi sonrası hasta tekrar oteline bırakılır.

3. Gün – Dinlenme

saç ekimi sonrası dinlenmeHasta otel odasında dinlenir, takibi yapılır.

4. Gün Kontrol Muayenesi ve Eve Dönüş

saç ekimi sonrası kontrolSabah, kontrol muayenesi için hasta otelden alınır.  Saç yıkama ve pansuman gerçekleştirilir. Eve döndüğünde neler yapması gerektiği hakkında bilgilendirilir ve havalimanına transferi sağlanarak uğurlanır.

Bu yukarıda bahsettiğimiz standart olarak yabancı hastaya sunduğumuz bir saç ekimi paketidir. Hasta sadece uçak biletlerini alır.

Emphair çalışanları diğer tüm detayları hasta için düşünür ve yardımcı olur.

Her şey dahil saç ekimi paketlerini yabancı hastalar çok seviyorlar zira ne kadar para harcayacaklarını biliyorlar ve yabancı bir ülkede bu tarz bir servis içinde kendilerini daha güvende ve rahat hissediyorlar."


Yayınlanma tarihi: 24/03/2022

-

Son Güncellenme: 25/06/2022

Başa Dön