Saç Ekimi Yorumları

Saç Ekimi
Saç Ekimi tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Bahar Özbal tarafından yazılmıştır.

Saç Ekimi Yorumları

Saç ekimi yorumları, ekimi yaptırmak isteyenler için önemli bir referans noktasıdır. Internet üzerinde yapacağınız kısa bir araştırma ile saç ekimi yaptıranların yorumlarına ulaşmanız mümkündür. 

Saç ekimi yorumları, yaptırılacak saç ekimi ameliyatının ne kadarlık bir bütçeyle gerçekleştirileceği ile ilgili de fikir sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. Bu yorumlar, kişisel deneyimlerden oluştuğu için çok farklı ve göreceli bilgiler içerir. Kimi yorumlar yüksek memnuniyet oranı içerirken kimi yorumların memnuniyetsizlik oranı yüksektir. 

Ayrıca her saç ekimi ameliyatı kişiye göre planlanır. Transfer edilecek greft sayısı, ekim yapılacak alanın büyüklüğü, donör bölgeden toplanacak greft sayısının yeterliliği, uygulanacak saç ekimi tekniği gibi pek çok kriter kişiye özel planlanır. Bu nedenle saç ekimi yaptıranların yorumları da aslında kişiye özel bu detayların ışığında değerlendirilmelidir.

saç ekimi yorumları araştırmasıSaç ekimi yorumlarının bulunabildiği forum ve websiteleri tüm bu detayların paylaşılarak yorumlandığı platformlardır. Saç ekimi öncesi ve sonrası fotoğrafları ile birlikte yapılan paylaşımlar, kişinin saç ekimi ameliyatı detayları ile birlikte aktarılır.

Bu makalemizde internet üzerinde en çok aranan saç ekimi ameliyatı doktor, klinik ya da hastanelerle ilgili bilgilere ulaşacaksınız:

1. Hermest Saç Ekimi Merkezi Yorumları 

Hermest Clinic Saç Ekim Merkezi Türkiye'nin önde gelen JCI sertifikası dahil birçok sertifikaya sahip bir kliniktir. Hermest SaçEkim Merkezi'nde saç ekimi yaptıranların yorumlarını öğrenmek amacıyla yapılan araştırmaya bakıldığında genellikle sonuçların olumlu olduğu gözlenir. Özellikle saç ekimi sürecini ayrıntılı anlatanlar saç ekimi yaptıracak kişiler tarafından referans olarak alınabilir. 

Hermest Saç Ekimi Merkezi'nde saç ekim uzmanlarının her birinde en az 10 yıllık tecrübe ve uluslararası saç ekim uzmanı sertifikası bulunmaktadır.

2021 saç ekimi fiyatlarına bakıldığında ise  Hermest Saç Ekimi Merkezi'nde saç ekimi fiyatları 5000 TL ile 10000 TL arasında değişmektedir. 
hermest wp butonu
Hermest Saç Ekimi Merkezi'nde saç ekimi yaptırmış hastaların yorumlarına bakarak karar vermek isterseniz bir kaçının linkini aşağıda sizinle paylaşıyoruz:

Hermest Saç Ekim Merkezi tüm hasta yorumları için tıklayınız.


2. Emphair Saç Ekimi Merkezi Yorumları

Emphair Saç Ekim Merkezi 12 yıllık deneyimi ile hastalarına hizmet veren bu klinik için Emphair saç ekimi yorumları şeklinde internette aratıldığında kliniğin kendi web sitesinde saç ekimi öncesi sonrası fotoğraflarla birlikte iyileşme süreçlerini görmek mümkündür.

Emphair Saç Ekim Merkezi'nde gerçekleştirilen saç ekimi yorumlarını da sizinle paylaşıyoruz: 
Ayrıca Youtube videolarında Emphair Saç Ekim Merkezi'ne saç ekimi yaptırmış kişilerin ayrıntılı anlatımları ve süreçleri izlenebilir. İstanbul'da veya Ankara'da saç ekimi yaptırmayı planlayan bir kişi hasta deneyim videolarından referans alarak fikir sahibi olabilir. 
Emphair whatsapp butonu


3. Adem & Havva Klinik

adem havva klinikUzun yıllardır Adem Havva Sağlık Grubu olarak sektörde hizmet veren klinikte başta saç ekimi olmak üzere çok sayıda estetik operasyon ve uygulama başarılı şekilde gerçekleştirilmektedir.

Şimdiye dek 16.000'den fazla saç ekimi operasyonu gerçekleştirilen Adem & Havva Klinik 60 farklı ülke vatandaşı tarafından tercih edilmektedir.

Son teknoloji cihazlar ve modern bir yapıya sahip klinikte 1.500 Euro civarında fiyatlar ile saç ekimi işlemleri yapılabilmektedir.

Daha önce Adem & Havva Klinik'te saç ekimi yaptırmış hastaların yorumlarına sizin için aşağıda yer veriyoruz:
"Saç ekimimi bu klinikte yaptırdım, hijyenik bir merkez"


4. Gold City Hair Yorumları

Gold City HairDünya genelinde hizmet veren bir klinik olan Gold City Hair, son teknoloji ürünlerle saç ekimi ve medikal estetik alanında hizmet vermektedir. 

Uluslararası Saç Cerrahi Derneği tarafından kabul görmüş teknik ve uygulamaları takip ederek uygulayan, kendi bünyesindeki laboratuarında ar-ge çalışmaları yapan ve uzman bir ekibi olan Gold City Hair, uluslararası standartlarda hizmet sunmaktadır. 
Gold City Hair whatsapp butonuGold City Hair'de gerçekleştirilen saç ekimi yorumlarını da sizinle paylaşıyoruz: 

Gold City Hair tüm hasta yorumları için tıklayınız.


4. ClinicExpert Yorumları

clinic expert yorumları10 yılı aşkın süredir saç ekimi, obezite cerrahisi, diş estetiği, medikal estetik, ve cerrahi estetik alanlarında hizmet vermektedir. Hastaların konforunu ve beklentilerini karşılamaya yönelik çalışan ve kaliteli hizmet veren ClinicExpert, Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok yerinden hastalarına doğru ve güvenilir hizmet vermektedir.
clinic expert wp butonu
ClinicExpert'te gerçekleşen saç ekimi yorumlarını da sizinle paylaşıyoruz.

ClinicExpert tüm hasta yorumları için tıklayınız.


4. Dr. Sibel Ulusan Yorumları

Dr. Sibel Ulusanİzmir'de kendi kurduğu kliniğinde hizmet veren Dr. Sibel Ulusan, dünyanın bir çok yerinde de saç ekimi alanında çalışmalar yapmaya devam etmektedir. 

Dr. Sibel Ulusan, The International Society of Hair Restoration Surgery üyesidir. Avrupa ve Amerika'da her yıl saç ekim uzmanları ile birlikte bir araya gelerek, saç restorasyonu alanındaki gelişmelere katkı sağlayarak Türkiye'yi başarıyla temsil etmektedir. 
Dr. Sinel Ulusan whatsapp butonuDr. Sibel Ulusan tarafından gerçekleştirilen saç ekimi yorumlarını da sizinle paylaşıyoruz: 

Dr. Sibel Ulusan tüm hasta yorumları için tıklayınız.


5. Serkan Aydın Saç Ekimi Yorumları

Dr. Serkan Aydın Saç Ekimi yorumları“Serkan Aydın Saç Ekimi Yorumları” internet üzerinden en yoğun sorgu alan kelime öbeklerinden biri. 

2015 yılında en iyi saç ekimi ödülünü alan Serkan Aydın ve Arenamed ekibi bu ünvanın ardından internette en çok aranan ve saç ekimi yorumları olan kişi ve kurumlar arasına girmiş.


6. Acıbadem Saç Ekimi Yorumları

“Acıbadem Saç Ekimi Yorumları” internet üzerinde arama yapıldığında hakkında ulaşılabilen pek çok yorumla dikkat çekiyor.

“Acıbadem Saç Ekimi Yorumları” sorgusu, geniş hastane ağı ile pek çok ilde konumlanan Acıbadem hastaneleri ve saç ekimi merkezleri ile ilgili bilgi, öneri ve şikayete ulaşılabilmesine olanak tanıyor.


7. Konhair Saç Ekimi Yorumları

Konhair Ankara’da saç ekimi yapan popüler merkezlerden. Op. Dr. Polat Yiğit önderliğinde uzman bir saç ekimi kadrosuyla hizmet veren Konhair, saç ekimi yorumları en çok sorgulanan bir diğer adres.

“Konhair Saç Ekimi Yorumları”, Ankara’da karşılaştırmalı klinik deneyimleri, greft sayısına göre saç ekimi öyküleri gibi pek çok değerli deneyimlenmiş yoruma; sacekimisonuclari.com, sacekimleri.com, sacekiminfo.com websitelerinden ulaşabilirsiniz.


8. Dhi Saç Ekimi Yaptıranlar Yorumları

DHI saç ekimi yorumlariDhi saç ekimi yaptıranların yorumlarını forum ve yorum siteleri aracılığı ile saç ekimi ameliyatı yaptırmayı planlayan ya da yaptırdıktan sonraki süreçlerle ilgili bilgi araştıran kişilerle paylaşır.

Fut ve Fue yöntemlerine oranla en yenilikçi yöntem kabul edilen DHI saç ekimi yöntemi ile saç ekimi yaptıranların yorumlarına saç ekimi yorum forumları aracılığı ile ulaşabilir, öncesi ve sonrası görüntülerine bakabilir, deneyim sahibi kişilerin yorumları ışığında ameliyat sürecinde yaşayacaklarınız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.


9. Kadınlarda Saç Ekimi Yorumları

“Kadınlarda Saç Ekimi Yorumları”Saç ekimi ameliyatı denilince nedense akla ilk erkekler gelse de kadınlarda saç ekimi oldukça yaygın bir uygulamadır. Kadın tipi saç dökülmesinden muzdarip pek çok kadın, saç ekimi ameliyatı ile estetik kaygılardan uzaklaşma şansını yakalar.

Internet arama sonuçlarında erkeklerde saç ekimi yorumları kadar olmasa da kadınlarda saç ekimi yorumları da bir hayli fazladır.

Burada önemli olan doğru platformu bulmaktır. Kadınlarda saç ekimi yorumlarına sacekimi.net.tr, sacekimidestek.com, kadinlarkulubu.com gibi websitelerinden ulaşabilirsiniz.


10. Klinikler ile İlgili Saç Ekimi Yorumları

Saç ekimi yaptıranların yorumları büyük oranda klinik deneyimlerine ilişkin olumlu ya da olumsuz önerilerden oluşur.

İnternet ortamında yorum yapılmasına olanak tanıyan websitelerinin çoğunda sıklıkla sorgulanan saç ekimi merkezlerine özel ayrılmış başlıklar bulmak mümkündür.


11. Serdar Gökrem Saç Ekimi Yorumları

Saç ekimi hasta yorumlarıÖrneğin Ankara'da saç ekim, yaptırmayı planlayan bir kişi “Armani mi, Arenamed mi ya da Serdar Gökrem mi hangisini önerirsiniz sorgusu ile saç ekimi yaptıranların yorumlarını almak üzere açtıkları bir “topic” başlık bulabilirsiniz.


12. İl Bazında Saç Ekimi Yorumları

Saç ekimi yaptırma karar aşamasında en çok yapılan internet aramaları, kişinin yaşadığı il içerisinde kendisi için en doğru adresi bulma üzerinedir.

Örneğin; Kişi “Gaziantep Saç Ekimi Yorumları”, “Kayseri Saç Ekimi Yorumları”, “Ankara Saç Ekim Merkezleri Yorumları” gibi yaşadığı il içinde deneyimlenmiş yorumları aradığı gibi bir ile bağlı merkez arayışı da sorgulayabilirsiniz.


13. İzmir Likya Saç Ekimi Yorumları

“İzmir Likya Saç Ekimi Yorumları” ya da “Likya Saç Ekimi Merkezi Yorumlar” gibi il bazında saç ekimi yorumlarına yine forum (forum.donanimhaber.com gibi...) ve yorum içerikli sitelerden ulaşılabileceği gibi pek çok il için hazırlanmış niş yorum siteleri de vardır.


14. Doktor Bazında Saç Ekimi Yorumları

saç ekimi yorumlarıSaç ekimi yaptırmak isteyenlerin başlangıç aşamasında en çok arama yaptıkları bir diğer konu da doktor yorumlarıdır.

Saç ekimi yaptıranların yorumları içinde en değerli içeriklerden biri deneyimlenmiş doktor yorumlarıdır.

Örneğin “Serdar Gökrem Saç Ekimi Yorumları”, “Serkan Aydın Saç Ekimi Yorumları” diye aratıldığında  “sacekimisonuclari.com” gibi saç ekimi yaptıranların yorumlarına ulaşabilirsiniz.

Yine işin ehli bir saç ekimi uzmanı ve saç ektirmek denince aklımıza ilk gelen isimlerden birisi olan Koray Erdoğan ve diğer saç ekimi doktorları kök hücre destekli gibi farklı saç ekimi yöntemlerinden hastaya uygun seçim yaparak saç ekimini gerçekleştiriyorlar. 


Yayınlanma tarihi: 04/07/2018

-

Son Güncellenme: 01/09/2023

Başa Dön