Saç Ekimi Yaptıran 8 Yabancı Ünlü

Saç Ekimi
Saç Ekimi tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Ece Yalçın tarafından yazılmıştır.

Saç Ekimi Yaptıran 8 Yabancı Ünlü

Ünlü ya da ünsüz fark etmeksizin saç dökülmesi pek çok insanın ortak sorunu.

Teknoloji ilerledikçe saç ekimi teknikleri her zamankinden daha iyi hale geliyor. Saç ekimi işlemlerinden memnun kalan kişiler, başkalarını da saç ekimi yaptırmaya teşvik ediyor.
kevin costner
Her sıradan insan iyi görünmek isterken, ünlüler dünyasında işler biraz daha mecburi çünkü onlar her zaman kamera önündeler ve bu sebeple iyi görünmekten başka seçenekleri yok.

Bu durum saç dökülmesinin ünlüler için neden daha büyük bir sorun olduğunu açıklıyor. Yazımızda saç ekimi yaptırmaya karar veren 8 ünlü hakkında bilgi edineceksiniz.

Bahsedeceğimiz ünlülerden bazıları saç ekimi konusunda oldukça dürüst, prosedürleri hakkında içtenlikle konuşuyorlar. Bazıları ise saç ektirdiğini alenen itiraf etmemeyi tercih ediyor ancak kameralar yalan söylemez. Hadi gelin hep birlikte inceleyelim.

1. Wayne Rooney

wayne rooney
Premier Lig'in eski futbolcularından olan Wayne Rooney, 20'li yaşlarından beri keldi.


Ünlü futbolcu, saç dökülmesi sorunu konusunda oldukça dürüsttü ve saçlarını geri kazanmak için iki saç ekimi yaptırdığını açıkça anlattı. Kendisi saç ekimini 2011 yılında yaptırmıştı.

İşlemin sonucu Rooney için oldukça tatmin ediciydi. Gençken sahip olduğu görünümü geri kazandıktan sonra, fiziksel imajıyla ilgili tüm endişeleri ortadan kalktı.

2. David Beckham

david beckham
Bir diğer eski İngiliz futbolcu David Beckham da saç ekimi yaptıranlardan.


David Beckham, Premier Lig'de oynarken de emekli olduktan sonra da her zaman çekici bir kişilik olmuştur.

Çekici görünümünü tamamlayan saçları ve dövmeleri onun markası gibiydi. Ayrıca David'in ünü, Spice Girls grubu ile tüm dünyada tanınan Victoria ile evlendikten sonra daha da arttı.

Bu denli ünlü ve yakışıklılığı ile herkesin konuştuğu biri olduğunuzda saç dökülmesi yaşamanız kabul edilemez hale gelir. Haliyle Beckham da saç ekimi yaptırmaya karar verdi.

Sonuncusu üç yıl önce olmak üzere birden fazla saç ekimi yaptırdı. Bugün 40'lı yaşlarının ortalarında olan Beckham, gür saçlarıyla büyüleyici görünüyor.

3. Elton John

elton john
Bir diğer İngiliz ünlüsü Sir Elton John da saç ekimi yaptırdı. Elton, 30'lu yaşlarının ortalarında saçlarını kaybetmeye başladıktan sonra ekim yaptırmaya karar verdi.


Ünlü şarkıcı yıllar önce iki kez başarısız saç ekimi deneyimi yaşadığını itiraf etti.

Elbette ki Elton John ilk saç ekimi işlemini yaptırdığında teknikler bugünkü kadar gelişmiş değildi. Üstelik ameliyattan sonra doktorunun talimatlarına uymayarak iyileşme süresinden sonra ekilen saçlarını kaybetti.

Yaşadığı tatsız deneyimden yıllar sonra 2013 yılında FUE tekniği ile bir saç ekimi daha yaptırdı. İşte bu kez sonuçlar gayet tatmin ediciydi. Elton bugün 70'li yaşlarında bir adam olarak hala gür ve kalın saçlara sahip.

4. Jamie Foxx

jamie foxx
Amerikalı aktör ve komedyen Eric Marion Bishop, bilinen ismiyle Jamie Foxx da saç ekimi yaptırdı.


Aslında kendisi ameliyat olduğunu hiçbir zaman itiraf etmese de saç ekimi yaptırmış gibi görünüyor.

Eski fotoğrafları incelendiğinde saç çizgisi epey gerilerde. Şimdiki hallerinde ise hem saç çizgisi daha önde hem de saçları her zamankinden daha kalın görünüyor. Ayrıca başının arkasındaki dövme, saç ekimi ameliyatının izlerini saklıyor olabilir.

Elbette ki bunlar sadece Jamie Foxx'un saç ekimi yaptırmış olabileceğine dair varsayımlar. Kendisi veya doktoru saç ekimi hakkında açıklama yapmadığı sürece bu işlemin gerçekleşip gerçekleşmediğinden asla emin olamayız.

5. Ben Affleck

ben afflack
Jamie Foxx gibi Ben Affleck de saç ekimi yaptırmış ünlü bir Hollywood aktörü.


Batman, Gone Girl ve Argo gibi ünlü yapımların başrol oyuncusu Affleck'in eski fotoğraflarına bakıldığında uzaklaşan bir saç çizgisi olduğu görülüyor. Son dönemde çekilmiş fotoğraflarda ise saçlarının daha dolgun ve kalın olduğu ortada.

Aktörün saç dökülme derecesi çok ileri seviyede değildi, sadece saç çizgisi geriliyor ve başının tepesi inceliyordu.

Kendisi itiraf etmediği için görüntülere göre çıkarımda bulunuyoruz ancak 2014 yılından itibaren Ben Affleck'in daha farklı görünmeye başladığı rahatlıkla söylenebilir.

6. Elon Musk

elon musk
Çağımızın dahi çocuğu Elon Musk, parlak gözleri, kendine güvenen görünümü ve çekici dolgun saçlarıyla büyüleyici görünüyor.


Ama kendisi her zaman bu kadar karizmatik değildi. Eskiden başının üzerinde uzaklaşan bir saç çizgisi ve incelmeler vardı.

Musk, saç ekimi yaptırıp yaptırmadığını teyit etmeyen bir başka ünlü. 2010 ile 2018 yılları arasında birden fazla saç ekim işlemi yaptırmış olabilir.

7. Stephanie Davis

staphanie davis
Stephanie Davis, daha dolgun saçlara ve daha düşük saç çizgisine sahip olmak için saç ekimi yaptıran bir aktris.


Davis, çocukluğundan beri saç ekimi yapmayı düşündüğünü çünkü saçlarındaki problemin kendisi için çok stresli günler yaşattığını dile getirdi.

Henüz okula giden küçük bir kızken, yüksek bir alna sahip olduğu için saçlarının görünümünden dolayı akranları tarafından korkunç isimlerle anılırmış.

Ünlü oyuncu kendine olan güvenini artırmak için saç ekimi yaptırmaya karar verenlerden. Ayrıca saç ekimi işlemlerinin sadece erkekler için olmadığının da canlı bir kanıtı.

8. Jimmy Carr

jimmy carr
Ünlü komedyen Jimmy Carr, saç ekimi yaptıran ve bu işleminden de son derece memnun olan biri.


Jimmy saç ektirdiğini hiçbir zaman kamuoyundan gizlemeye çalışmadı. Hatta saç ekim süreci ile ilgili detayları canlı yayında tartışıyor.

Açıklamalarına göre daha düşük bir saç çizgisine sahip olmak istediği için saç ekimi yaptırmış ve işlem de gayet başarılı olmuş. Ünlü komedyen sonuçlardan son derece memnun.

Yeniben'de Saç Ekimi tedavisinde öne çıkan doktor veya klinik olmak için tıklayın!


Yayınlanma tarihi: 04/11/2021

-

Son Güncellenme: 09/11/2023

Başa Dön