Saç Ekimi Şikayetleri Mutlaka Çözümlenmeli

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Gold City Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Saç Ekimi Şikayetleri Mutlaka Çözümlenmeli

Dikkatsizce yapılan saç ekimi uygulaması kurbanlarından mısınız?

Bu durum maalesef, minimum 5-6 saat süren bu uygulamayı gerçekleştiren saç ekimi merkezlerinin bazılarının, erkek tipi saç dökülme sorununa en etkili çare olan saç ekimini doğru şekilde yapmamasından kaynaklanıyor.

Saç ekimi uzmanlık alanında yeterli eğitim almadan bu tedaviyi yapan pek çok merkez bulunuyor. Günden güne artan oranda aldığımız saç ekimi şikayetlerini masaya yatırıyoruz.

Konu hakkında Yeniben’e açıklama yapan Gold City Saç Ekim Merkezi, saç ekimi şikayetleri oluşmadan önlem aldıklarını vurguluyor:
Gold City
Saç ekimi bugün ülkemizde 3000’den fazla kayıtlı merkezde yapılan bir uygulama. Bu saç ekimi merkezlerinden hangisine güvenileceği, hangisinin vaatlerini dikkate alarak uygulamaya karar verileceği ise, tamamen hastanın yaptığı araştırmaya bağlı.

Her Olumsuzluk Dijital Ortama Yansıyor

olumsuz yorum Hastaların araştırmalarını yaparken düşündüğü merkezde daha evvel saç ekimi yaptırmış hastaların yorum ve şikayetlerini incelediğini sıkça duyuyoruz.

Dijital bir çağda yaşıyoruz ve hemen herkes yaşadığı olumsuz durumu, açık yüreklilikle ifade ediyor.

Saç ekimi şikayeti almış bir saç ekimi merkezinin konuya yaklaşımı çok çok önemli. Sonuçta bu bir mikro cerrahi işlemidir ve her cerrahide olduğu gibi saç ekiminin de komplikasyonları olabilir.

Hastanın da Talimatlara Uyması Lazım

saç ekimi sonrasıSaç ekimi merkezine bağlı olarak gelişebilecek hataların olması kadar, hastanın da sonrası süreç talimatlarına uymamasına bağlı olarak da saç ekimi sonuçlarının etkilendiğini gözlemleyebiliriz.

Gold City Hair Saç Ekimi Merkezi olarak hastalarımızla sürekli olarak iletişim halindeyiz. İletişim çok çok önemli hatta bir süre sonra aile gibi olduğumuzu söyleyebiliriz.

Onların isteklerini, şikayetlerini dinlemek birincil misyonumuz.

12 Ay Boyunca İletişim Halindeyiz

iletişimSaç ekiminden sonra 12 ay boyunca her ay hastalarımızla mutlaka tekrar tekrar iletişime geçiyor ve yolladıklarını fotoğrafları değerlendirerek saç ekimi sonuçlarının çok daha iyi ve planladığımız gibi gitmesini sağlıyoruz.

Aslında saç ekimi sonrasına odaklanmak kadar, öncesinde hastaya sunduğunuz vaatler de bu işin bir parçası.

Örneğin hastaya 5000 greft ekilebilecekse dahi fotoğraflardan donör bölgesi çok net görünmediği için en az 3000 greft ekilir bilgisini veriyor ve uygulama sırasında ise maksimum sayıya ulaşmaya çabalıyoruz.

Yani hastaya hep en minimum greft sayısını vererek saç ekimi sırasında oluşabilecek plan dışı durumların önüne geçmeyi amaçlıyoruz.

Bu haliyle hastamız her zaman çok daha fazla greft ekilmiş ve sonuçtan mutlu bir şekilde merkezimizden ayrılmış oluyor.

Hastamızı Zor Duruma Düşürmeyiz

Saç ekimi hastası her zaman 1 seansta tüm açık bölgelerinin kapanmasını ister.

Eğer bu durum mümkünse mutlaka hastaya söylenir fakat tersi durum söz konusu ise, kesinlikle bu vaatle hastamızı zor duruma sokmayız ve açıkça söyleriz.

İşte zaten tüm sorun, tüm saç ekimi şikayetleri burada başlıyor. Hasta söylenilenin yapılmasını istiyor. Tersi durumda haklı olarak şikâyet ediyor.

Sürekli iletişim halinde olmak, herhangi bir komplikasyon yaşandıysa hastayı yalnız bırakmamak mutlaka yapılması gereken bir hizmettir.”


Yayınlanma tarihi: 14/02/2023

-

Son Güncellenme: 14/02/2023

Başa Dön