Saç Ekimi İçin Londra'dan Geldi Canını Zor Kurtardı


Saç Ekimi İçin Londra'dan Geldi Canını Zor Kurtardı

Uluslararası para transferi yapan bir şirketin Londra ofisini işleten Irak asıllı İngiliz A.H., saç ekimi işlemi için İstanbul'u tercih etti, canını zor kurtardı. 

Habertürk'te yer alan habere göre saç ekimi turizminin en önemli merkezlerinden biri olan İstanbul'u tercih eden 55 yaşındaki Irak asıllı A.H, internetten bulduğu VİP saç ekimi Merkezi için İstanbul'a geldi. A.H Bu merkezi internette tanıştığı bir kişi aracılğı ile öğrendi.

Lüks Otelden Gaziosmanpaşa'daki Eve Götürüldü 

Bu kişi ona kellikten kurtulabileceğini, daha genç bir görünüme sahip olacağını söyledi ve tanıdıklarıyla tanıştırabileceğini anlattı. Buna inanan A.H. Londra'dan uçakla geldi ve kendisini havalimanında karşılayan ekiple birlikte Şişli Elmadağ’da lüks bir otele yerleştirildi. Lüks otelde bir kaç saat dinlenen A.H.'yi VİP saç ekimiMerkezi'ne götürmek üzere 2 kişi otele geldi. 

VİP Saç Ekimi Merkezi'ne gittiğini düşünen A.H., Gaziosmanpaşa'da bir eve götürülüp, elleri ayakları bağlandı ve darp edildi. Başına silah dayanan A.H. 5 bin Euro ve bin 600 İsviçre Frangı parası ile 2 lüks kol saati alınarak sokağa atıldı sokağa atıldı.

Şikayetçi Oldu

Şoku atlatan A.H. hemen taksiye bindi ve havalimanına doğru yola çıktı. Polisleri havalimanında gören A.H. yaşadığı talihsiz olayı anlatıp, şikayetçi oldu. Havalimanı polisi A.H.’yi tedavi için hastaneye götürdü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Bürosu ekipleri suçluları yakalamak için harekete geçti.

Havalimanı ve oteldeki kamera görüntülerini inceleyen ekipler A.H.’yi havalimanından alan aracın plakasını tespit ettiler ve aracı Zeytinburnu'nda ele geçirdiler. Araca gelen B.İ.'yi gözaltına aldılar. Yakalanan şüphelinin üzerinden A.H.'den gasp ettikleri para çıktı. 

Yine bu gasp olayına karışan Ö.A ise saklandığı evinde yakalandı. Polis internette A.H ile ilk iritibata geçen kişinin kimliğini de tespit etmeye çalışıyor.


Yayınlanma tarihi: 24/07/2017

-

Son Güncellenme: 03/10/2023

Başa Dön