Rejeneratif Tıp Sanal Sempozyumu


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Rejeneratif Tıp Sanal Sempozyumu

Rejeneratif Tıp Sanal Sempozyumu, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü online olarak gerçekleştirilecek. Program başkanları Dr. Katarina Andjelkov, Dr.Steven Cohen, Dr. Tunç Tiryaki & Dr. Ozan Sözer ve fakültede ise Fransa’dan Guy Magalon, Jeremy Magalon, İspanya’dan Ramon Llull, Amerika’dan Diane Duncan, Dino Elyassnia, John Cole, Steve Cohen, Belçika’dan Patrick Tonnard, Tayvan’dan Tsai-Ming Lin, İtalya’dan Pietro Gentile, Güney Amerika’dan Ewa Anna Siolo ve Türkiye’den Tunç Tiryaki var.

rejeneratif tıp sanal sempozyumu

1 gün sürecek olan Master Class, iki bölümden oluşan bir modülün birinci bölümüdür. Uluslararası bir fakülte tarafından sunulan, nanofat ve kök hücrelerin yüz cerrahisinde kullanımı gibi konularla başlanacak, aynı zamanda yüz gençleştirme ve alopesi tedavisi gibi konuları da değinilecek. Estetik plastik cerrahinin en popüler alanlarından biri olan rejeneratif tıp konusu masaya yatırılacak.

Tartışma Konuları:

Rejeneratif Tıp Sanatının Güncel Durumu

Yağ Aşılama ile Yüz Gençleştirme

Nanofat Ciltte

Alopesi tedavisi

Kök Hücreler ve Yüz Cerrahisi

ISAPS üyelerine, üye olmayanlara, ofis personeline, hemşirelere açık olan bu sanal sempozyuma kayıt olmak ve daha ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.


Yayınlanma tarihi: 20/05/2021

-

Son Güncellenme: 20/05/2021

Başa Dön