Potansiyel Estetik Hastaları Neden Yeniben’e Güveniyor?


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Potansiyel Estetik Hastaları Neden Yeniben’e Güveniyor?

2016 yılından beri yayındayız, Türkiye’nin en büyük ve tek estetik topluluğu olmaktan gurur duyuyoruz.

Gurur duyduğumuz tek şey elbette bu değil, bunun yanı sıra Türkiye’deki 5 potansiyel hastadan 1’inin tedavi ve doktor  araştırmasını Yeniben’de yapması, hasta yorumlarını incelemesi, soru sorması ve direk doktor ile irtibattayken bile ilgili doktoru Yeniben’de teyit etmeye çalışması  bizim için bir gurur kaynağıdır.

Sektörde potansiyel hastanın görüş ve yönlendirmelerimize önem veriyor olması bir kez daha kritik bir iş yapıyor olduğumuzu bizlere hatırlatıyor.

Potansiyel Hasta “Bu doktor Yeniben’de varsa sorun yok” Diyor

Yeniben doktor bulYeniben bir “estetik arama motoru” gibidir. Potansiyel hastalar burada estetik çerçevesinde aradığı her tedaviyi ve doktorunu bulabilir, soru sorabilir.

Tedavisini gerçekleştirdikten sonra doktoru ve süreci için yorum yapabillir. Tüm bu basamaklar estetik tedavi arayışında olan potansiyel hasta için oldukça güven verici konulardır.

Potansiyel hastalar için bir doktorun Yeniben’de “doğrulanmış” olması anında bir güvenilirlik sinyali verir, doğru estetik doktorunu bulmaya çalışırken üzerindeki bilişsel yükü azaltır, şeffaflığı hisseder.

Peki Neden Yeniben?

1. Güven İnşa Ediyoruz ve Şeffafız

Misyonumuz ve birincil amacımız, tüketicileri seçmeli, estetik prosedürler hakkında bilgi ile güçlendirmektir. Bu, doktorları pazarlamak veya "potansiyel hastalar" yaratmakla ilgili değil.
Bunun yerine ekibimiz, insanların karın germe ameliyatından Invisalign diş telleri veya Gastrik Bypass'a kadar her şey hakkında eksiksiz, gerçek hikâyeyi almalarını sağlamak içindir.

Bu değiş tokuş ve şeffaflık sayesinde Yeniben kullanıcıları yüzlerinde, vücutlarında veya gülümsemelerinde yapmayı planladıkları estetik değişikliklere körü körüne inanmazlar ve bu da güven verir.

2- Ekibimiz Dünyayı Değiştirmek İstiyor

yeniben ekipYeniben’de çalışan insanların hepsi değerlerimize inanır ve dünya üzerinde olumlu bir etkimiz olduğunu görür. Bu aynı zamanda büyük bir sorumluluk getirir.

Yazılan her yazı, önerilen her doktor ya da paylaşılan her sosyal medya içeriği defalarca tartılır ve tartışılır.

3. Yararlı İçerik SEO Stratejimiz Oldu

seoGoogle'ın Yeniben’deki yeni ziyaretçilerin en önemli kaynağı olduğu bir sır değil.

Estetik tedavileri hakkında karar vermeye çalışan insanlara yardımcı olan içerik, doğal olarak statik makalelerden veya sıkıcı blog gönderilerinden farklı olmalıdır.

Aynı zamanda SEO taktiklerine odaklı yazılardır bu da er estetik tedavisi arayıcısının mutlaka Yeniben’i ziyaret etmesi anlamına gelir.

Yeniben'de öne çıkan doktor olmak için tıklayınız!


Yayınlanma tarihi: 06/05/2022

-

Son Güncellenme: 13/05/2022

Başa Dön