Plexr Sonrası İz Kalır Mı?

Plexr

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Plexr Sonrası İz Kalır Mı?

Göz çevresinde ve özellikle göz kapaklarındaki yaşa bağlı gelişen deformasyon artık plexr plasma tedavisi ile çözümlenebiliyor.

Ameliyatsız göz kapağı estetiği ve plazma enerjisi hakkında ayrıntılı bilgiyi Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat anlattı:
Gokce Haspolat

Plexr sonrası iz kalır mı sorusuna cevap vermeden evvel biraz size plasma enerjisinden ve faydalarından bahsetmek istiyorum. Plexr ameliyatsız blefaroplasti, olarak da biliniyor evet ama aslında pek çok kullanım alanı var.

Söz gelimi plexr siğiller, fibromlar, pigmentasyona bağlı güneş lekeleri dahil bazı cilt lekeleri ve iyi huylu lezyonlarda, yaşa bağlı el üstünde, omuzlarda ve dekolte bölgesinde beliren yüzeysel ve ufak lekelerde kullanılabilir.

Ayrıca ameliyat sonrası oluşabilecek izlerde, çatlaklarda, sivilce izlerinde de fayda sağlayabilir. Kırışıklıklar üzerinde de etkili olan plexr tedavisi yumuşak dokularda son derece etkili.

Plexr teknolojisi plazma enerjisini kullanır ve hızlı, rahat, yara izi bırakmayan bir ameliyatsız bir tedavi olarak ifade edilebilir. Dediğim gibi plexr sonrası eğer konunun uzmanı bir hekim tarafından uygulama yapıldıysa iz kalmaz, oluşan izler zamanla iyileşir.

Plexr İle Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği

ameliyatsız göz kapağı estetiğiPlexr uygulamasında ameliyatsız gözkapağı estetiği yapmak mümkündür. Burada göz bölgesinde sıkılaşma, gençleştirme gibi faydaları vardır. Son birkaç yıldır bu tedaviyi hastalarıma uyguluyorum ve plexr hasta yorumları son derece olumlu diyebilirim.

Plexr göz tedavisinin faydalarına bakacak olursak. Sarkık göz kapaklarını kaldırma yığılmış üst göz kapağı derisinin görünümünü iyileştirme ve göz çevresindeki cildi sıkılaştırma gibi etkileri var.

Plexr ile deriyi kesmediğimiz için dikiş yoktur ve bu sebeple de iyileşme süresi oldukça hızlıdır. İz bırakmaz ve kalıcı sıkılaştırma sonuçları ile çok etkili bir doğal etkileşim oluşturur.

Plexr tedavisinin sonucu, vücudunuzun cilde verilen enerjiye verdiği tepkiye bağlı olduğundan, sonuçlar kişiden kişiye değişebilir. Plexr tedavisi için ideal adaylar, göz kapaklarının düştüğünü veya gözlerin altındaki ince çizgileri ve kırışıklıkları fark etmeye başlayan, gevşek göz kapağı derisine sahip kişilerdir.

Plazma Enerjisi Nasıl Çalışır?

Plazma enerjisi, Plexr probu ile çalışır ve uygulanır. Bu cihaz ile cilt arasında, cildi ısıtan ve yüzeysel süblimleşmeye veya buharlaşmaya yani katı dokunun gaza dönüşmesine neden olan küçük bir kıvılcım oluşur.

Bu, ciltte küçük, geçici noktalar oluşturur, cilt noktayı geri çeker ve sıkılaştırır, anında bir kaldırma etkisi yaratır ve tedaviyi takip eden birkaç ay boyunca cildin dermisindeki kolajen artar.

Özellikle estetik tıp çerçevesinde gençleştirici tedavilerde kullandığımız plazma enerjisi maddenin dördüncü halini kullanarak yapılan bir teknoloji aslında. Hassas bir sistemdir ve mutlaka konu hakkında bilgisi olan deneyimli doktorlar tarafından uygulanması gerekir.”


Yayınlanma tarihi: 16/12/2020

-

Son Güncellenme: 10/11/2022

Başa Dön