Öncesi ve Sonrası Galerinizi Zenginleştirmek için 5 Adım


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Öncesi ve Sonrası Galerinizi Zenginleştirmek için 5 Adım

Estetik tedavilerde en fazla öne çıkan ayrıntı ve hastaların en fazla görmek istedikleri konu, öncesi sonrası fotoğraflardır. Hiçbir içerik öncesi sonrası fotoğrafların önüne geçemiyor.

Öncesi sonrası fotoğraflar potansiyel hastayı kliniğinize getirmek için çok önemli bir fırsat. Yeniben’de daha fazla öncesi ve sonrası fotoğraf yayınlayan doktorlar, genel olarak daha fazla hastayla temasa geçiyor ve diğerlerine göre yaklaşık 3 kat daha yüksek tıklama alıyorlar.

Öncesi sonrası fotoğrafların olmaması, uygulamalarınız ve markanız için gerçekten zarar verici zira çalışmanızın kanıtını sunmuyor oluyorsunuz.

Fotoğraf galerinizi yenilemek ve sürekli olarak harika öncesi ve sonrası fotoğrafları yayınlamak için bir plan yapmalısınız.  Hadi başlayalım:
 

Adım 1. Bir Hedef Belirleyin

hedef belirlemeİlk hedefiniz özellikle öne çıkmayı istediğiniz tedavi ile alakalı öncesi sonrası fotoğraflar olmalıdır. Her ay düzenli bir şekilde en az 3 adet öncesi sonrası fotoğraf yüklemeyi hedeflemelisiniz.

Adım 2. Eski Hastalarınıza Ulaşın

iletisimÖncesi sonrası fotoğraflarda dikkat çeken bir başka konu da iyileşme dönemi geçtikten aylar ve hatta yıllar sonra hastanın nasıl göründüğüdür.

Bu sebeple eski hastalarınıza ulaşarak, mevcut durumlarını fotoğraflamalarını rica edebilirsiniz.

Adım 3. Fotoğraflara Faydalı İçerik Ekleyin

icerikİnsanlar her zaman fotoğraflarda kendilerini ararlar. Kendilerini özdeşleştirebilecekleri bir hikâye anlatabilirsiniz. Örneğin: "Üç çocuklu bu anne bikinisiyle tekrar kendini harika hissediyor".

Böylece potansiyel hastalar sonuçlarla ve metin içeriğiyle, neden ameliyat olmak istediğini hatırlar ve kendisiyle ilişkilendirebilir.

Adım 4. Kategorileri Karıştırmayın

kategoriMeme dikleştirme veya karın germe kategorilerinde, başka bir prosedürün sonuçlarını gösteren fotoğrafları yayınlamak manipülatif görünebilir ve hastanın ilgisini çekmeyecektir.

Doğru kategori seçtiğinize emin olun.

Adım 5. Kaliteli Fotoğraflar Çekin

kaliteli fotoğraf çekmekÖncesi ve sonrası fotoğraflarınızın kalitesi önemlidir. Hastalar için son derece önemli olmasına rağmen, yayınlanan hasta fotoğraflarının kalitesine çok da önem verilmiyor.

Hatta çoğu araştırma yapan hasta, bu kalitesizliği özensiz buluyor ve güven duymuyor.


Yayınlanma tarihi: 17/11/2022

-

Son Güncellenme: 03/11/2023

Başa Dön