“No Age System” İle Yaş Almak Yok!

Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Ece Yalçın tarafından yazılmış, Dr. Sevgi Ekiyor tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

“No Age System” İle Yaş Almak Yok!

Geniş gözenekler, minik sivilceler, akne izleri, ince kırışıklıklar… Bu sorunların tamamı Dr. Sevgi Ekiyor’un “No Age System” uygulamasıyla büyük ölçüde çözülüyor.

Cildimize kaybettiği parlaklığı ve esnekliği geri kazandıran bu mucizevi yenilenme seansı sayesinde hep canlı görünmek mümkün. Pekiyi nedir yaş aldırmayan tedavinin formülü? Sizin için Dr. Sevgi Ekiyor’a sorduk ve işte yanıtları:

Dr. Sevgi Ekiyor whatsapp butonu
“Ciltteki geniş gözenekleri daraltıp akne izlerini ve ince kırışıklıkları azaltan, cildisıkılaştırıp canlandıran bir uygulama “No Age System”. Ayrıca pandemi nedeniyle sürekli taktığımız maskeler yüzünden çene bölgemizde ortaya çıkan sivilcelere ve dermatite de iyi geliyor.


Seans sırasında içeriğinde hyaluronik asit ve süksinik asit bulunan bir kokteyli 3 adımda hastanın cildine enjekte ediyoruz. Hyaluronik asit cildin nemini arttırıyor, alttaki kolajen sentezini uyarıyor. Bu şekilde cilt canlı bir görünüme kavuşuyor.

Süksinik asit ise cildimizi aydınlatıp sıkılaştırıyor. Bu karışım gözaltlarına da uygulanabiliyor ve bir kapatıcı etkisi veriyor. Bu nedenle rahatlıkla tüm yüzde tarama yapabiliyoruz. Normalde yüz için kullanılan enjeksiyon miktarı maksimum 2,5-3 ml. Bizim yaşlanma karşıtı mezoterapi seansımız ise 5 ml ile bu bölgede rekor kırıyor.

Ürünün ilk 2 ml’lik kısmını küçük bir iğne ucuyla yüzün sorunlu bölgelerine uyguladıktan sonra 1 ml’lik kısmı dermaroller ile tüm yüzü tarayarak yediriyoruz. Kalan 2 ml’yi de dermarollerın ardından enjekte ediyoruz. Son olarak yatıştırıcı bir karışım hazırlayıp cildin sakinleşmesini sağlıyoruz.”
 

İşlemi Yaptırdıktan Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

no age system

“24 saat boyunca cildinizi suyla temas ettirmemeniz gerekiyor. 10 gün boyunca hamam, sauna ve solaryum kullanmamanız lazım. Yüzünüzü sıcaklık veren ısı kaynaklarından uzak tutmalısınız. Bir gün boyunca spor yapıp terlemekten kaçının.

24 saatin ardından nemlendirici losyonlarınızı ya da yaşlanma karşıtı kremlerinizi sürebilirsiniz. Asidik olmayan yüz yıkama jellerini tercih etmenizde fayda var. Güneş kremi kullanmayı unutmamak gerek.

Bunların dışında, dermaroller işleminden sonra ciltte birkaç gün süren kızarıklıklar olabiliyor. Eğer ciltte yanma hissi olursa buz uygulaması yapılabilir. İşlemin etkisini azaltmamak için 3 gün alkolden uzak durmak iyi bir seçim olur. Bol su içilmeli. Morarmayı tetiklememesi için yeşil çaydan da kaçınılmalı.”
 

Sonuçlar Ne Zaman Belirgin Hale Geliyor?

no age system sonuçları

“No Age System uygulaması ile yenilediğimiz bir cildin iyileşmesi bir hafta sonra bile fark edilir seviyede oluyor. İki hafta sonra gerçekleştirilecek 2. seansa kadar belirgin düzelme görülebiliyor. Bununla birlikte cildin enjekte edilen sıvıları özümseyip tam olarak hedeflenen görünüme kavuşması 8-12 haftayı bulmakta.”


Yayınlanma tarihi: 21/04/2021

-

Son Güncellenme: 22/10/2021

Başa Dön