Neden Profesyonel Cilt Bakımı Yaptırmalıyım?

Cilt Bakımı

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Doç. Dr. Süleyman Taş tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Neden Profesyonel Cilt Bakımı Yaptırmalıyım?

Harika hissetmeye, rahatlamaya ve de şımartılmaya çok ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda aklımıza ilk gelen şey cildimizle ilgilenmek oluyor.

Aynalara baktığımızda tertemiz ve sağlıklı görünen bir cildin, psikolojimize katkı sağladığı da bir gerçek.

Evde hemen hepimizin uyguladığı bazı cilt bakımı formülleri var fakat profesyonel cilt bakımları, evde yaptıklarımızdan çok daha farklı ve sağladığı fayda tartışmasız çok daha fazla.


Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Süleyman Taş, Taş Klinik bünyesinde uyguladıkları profesyonel cilt bakımlarını ve Taş Bebek Cilt Bakımı ismini verdikleri tedaviyi anlatıyor, “Neden profesyonel cilt bakımı yaptırmalıyız?” sorumuzun cevabını veriyor: 

Doç. Dr. Süleyman Taş cilt bakımı whatsapp butonu“Cildin temiz olması, bakımının yapılması, cildin yenilenmesine yardımcı olmak, tam da dediğiniz gibi pozitif bir enerji veriyor.

Hemen herkesin evde uyguladığı bazı cilt bakım rutinleri var. Bunlar evet fiyat olarak daha hesaplıdır fakat etkileri de aynı oranda daha azdır.

Evde Cilt Bakımı

cilt bakımıEvde yapılan cilt bakımının ne kadar etkili olduğu elbette tartışılabilir ama hiç yoktan iyidir de diyebiliriz.

En azından cildi uygun bir temizleyici ile yıkamak, cilt tipine uygun bir kremle, serumla desteklemek gerçekten mühim.

Fakat her cildin gerçek anlamda profesyonel bir bakıma ihtiyacı vardır zira medikal cilt bakımı ile ayda 1 kere yaptıracağınız uygulama, olağanüstü bir fark yaratacaktır.

Öte yandan şunun da altını çizmek lazım, evde yapılan cilt bakımında cilt bariyerine hasar verme, cildi hassaslaştırma ve hatta varsa herhangi bir sorun, daha da kötüleştirme riski vardır.

Taş Bebek Cilt Bakımı

cilt bakımıHastalarımdan aldığım geri bildirimlerle oluşturduğumuz profesyonel cilt bakımı uygulamamıza, TAŞ® Bebek Cilt Bakımı ismini verdik zira hedefimiz taze ve problemsiz bir cilde ulaşmak, tıpkı bebek cildi gibi…

Bu uygulamamız içeriğinde farklı tedavileri barındırıyor:
  gibi, soruna yönelik pek çok farklı tedaviyi bir arada sunuyor.

Klinik Cilt Bakımı Avantajları

cilt bakımıAşama aşama gidecek olursak, özellikle cildin derinlemesine temizlenmesi, lekelerin giderilmesi, gözeneklerin sıkışması, nem desteğinin verilmesi, parlaklığının kazandırılması, yeni hücre oluşumunu, daha genç ve sağlıklı görünmesini destekleme ve istenmeyen yağların bedenden uzaklaştırılması gibi farklı pek çok avantajı beraberinde getirir.

Klinik yüz bakımının amacı sorunları çözmek, cilt sağlığını iyileştirmek ve önemli cilt sorunlarını önlemektir.

Akne sorununu çözümleyebilir, roza hastalığı iyileştirilebilir, çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatılabilir, yara izlerini ve lekeleri geçirebilir, cildi sıkılaştırılabilir, yaşlanmayı yavaşlatılabilir.

Cihazlarla Cilt Bakımı

cilt bakımıKozmetik ürünler yerine tıbbi sınıf ürünler ve cihazlar kullanılır işte bu da evde yapılan cilt bakım uygulamalarından çok çok öte bir tedavi almanızı sağlar.

Ayrıca cilde kontrollü bir hasar vererek dokuyu yenileyebilir, kolajen ve elastini uyararak yaşlanma karşıtı bir uygulama da yapmış oluruz.

Ancak emin olun, evde yapılanlara nazaran, bu tedaviler cilt sağlığınızda bir fark yaratır, önemli ve bazen çarpıcı farklılıklar gösterir. “

Yayınlanma tarihi: 25/06/2021

-

Son Güncellenme: 20/12/2021

Başa Dön