Michael Jackson'a Benzemek İçin Estetik mi Yaptırdı?


Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Op. Dr. Tamer Şakrak tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Fabio Jackson, Micheal Jackson'a Benzemek İçin Estetik Ameliyat Oldu Mu?

Popun kralı Michael Jackson’a büyük benzerliği ile gündeme gelen 28 yaşındaki Fabio Jackson, fanlar tarafından suçlandı.
Fabio and Macheal Jackson
İngiltere'de yaşayan Fabio, lisedeyken, Michael Jackson’ın estetik ameliyat sonrasındaki hali gibi göründüğü için zorbalığa uğramış.

Şimdilerde ise sosyal medyada, görünümünün sahte olduğunu söyleyen insanlar tarafından trolleniyor.

Çocukluk Fotoğraflarını Yayınladı

Fabio Jaclson young age
Fabio, Michale Jackson benzeri bir Influencer olarak hayatını sürdürüyor. Bu sayede büyük takipçi kitlesi kazanan Fabio, TikTok hesabında videolar paylaşıyor.

Bu benzerlik için plastik cerrahiye başvurduğunu iddia eden takipçilere cevaben yeni bir video çeken Fabio, çocukluk fotoğraflarını yayınladı.

Jackson’a benzerliği ile insanları hayrete düşürdü ve ameliyat olmadığını kanıtlamak için paylaştığı video tam 1,7 milyon görüntüleme aldı.

11 Yaşından Beri Michael’a Benziyor

Fabio Jackson
Fabio Jackson, 11 yaşından beri doğal olarak şarkıcı Michael'a benzediğini söyledi. Böyle görünmek için hiçbir estetik operasyon geçirmediğini de açıkladı.

Fabio: "Michael ile karşılaştırmalar lise yıllarında başladı, üniversitede devam etti ve artık daha sık olmaya devam ediyor.

Okulda zorbalığa uğradım çünkü Michael'a çok benziyordum. Zordu. Videomdan da görebileceğiniz gibi, görünüşümde hiçbir şey değişmedi.

Daha yeni büyüdüm, çenem genişledi, dişlerim değişti, gözlerim hala aynı ve evet hala Michael gibi uzun saçlarım var." dedi.


Yayınlanma tarihi: 04/02/2022

-

Son Güncellenme: 08/03/2024

Başa Dön