MeshFill, Ameliyatsız Yüz Germede Son Trend


Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Sevgi Ekiyor tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

MeshFill, Ameliyatsız Yüz Germede Son Trend

Yüz askılama son dönemlerin en fazla konuşulan ve ameliyatsız yüz germe dediğimizde aklımıza ilk gelen tedaviler arasında yer alıyor.

Fransız askısı ile adını sıklıkla duyduğumuz Medikal Estetik Hekimi Dr. Sevgi Ekiyor, şimdi bu askılama yöntemlerine yeni bir teknik daha getiriyor:

Mesh Fill. Bu ameliyatsız askılama tekniğini Dr. Ekiyor’dan dinliyoruz:
Dr. Sevgi Ekiyor whatsapp
“Mesh kelime anlamı olarak “yama” demek. MeshFill ise ikisi bir arada ip ve dolgu kombinasyonudur.

16 katlı, kafes şeklinde ve yumuşak bir iptir, dokuya bir ağ gibi uzanır ve hyaluronik asit ile eş zamanlı tedavi ile maksimum etki sağlar.

Özellikle zigoma hattı, orta yüz, çene kontürü, dudak kontürü, derin çöküntüleri olanlar, nazolabial çizgiler, derin alın kırışıklıkları ve yanaklarda şahane sonuçlar alıyoruz.

Şimdi biraz daha açıklamak gerekirse, birçok tip, yüz askılama çeşidi var, MeshFill’ de bunlardan bir tanesi.

Bir de dolgu uygulamaları var ve dolgularla bu askılama yaptığımız yüze, gerekliyse, dolgu uygulayarak kontür kazandırıyoruz.

Az evvelde ifade ettiğim gibi Meshfill 16 kat sarmal medikal ipten oluşmuş, içi boş bir mekanizmaya sahip. Gerektiğinde bu boşluktan çok az dolgu eklemesi yaparak, işlem yapılan alanın hacim kazanmasını sağlayabiliyoruz.

Özel Üretim İplerle Hem Lifting Hem Hacim

meshfillSilindir şekilde iplerinden, içi boş sarmal bir yapısı olan MeshFill, çok özel bir üretimden geçmiş teknolojiye sahip. 

Yüzümüzün her yerine istediğimiz adetlerde Meshfill iplerini yerleştirerek lifting yapabiliyor ve gerekirse içindeki boşluktan dolgu da vererek hacim sağlayabiliyoruz.

Tom Cruise ve Overfilled Sendromu

tom cruiseŞimdi yüzde belli bölgelere sürekli dolgu uygulaması yaparsak, overfilled dediğimiz ve pek çok ünlüde de gözlemlediğimiz yastık yüz sendromu yaşanabiliyor.

Özellikle son zamanlarda pek çok magazin haberine konu olan Tom Cruise’un yüzünü hatırlayın, tam olarak anlatmak istediğim bu.

Sürekli üst üste dolgu uygulamasının yüzde maalesef böyle donuk bir görüntüsü oluyor ve bu hiç istemediğimiz bir durum. İşte MeshFill sayesinde bu sendromun da önüne geçilebiliyoruz.

Yüz Mimarisine Dikkat

yüz mimarisiBiz doktorların artık elinde pek çok enstrüman var asla tek bir şeyle her şeyi yapalım diye uğraşmamalıyız. Örneğin yüzü biraz yukarı kaldırmak istiyorsak yüz mimarisini dikkatle analiz etmeliyiz.

Yaş aldıkça yağımız azalmıştır biraz dolgu ya da otolog yağ konulabilir. Ciltte yine zamana bağlı mineral vitamin ve kolejin azalmıştır.

Bu durumda cilde uygun mezoterapi seçenekleri veya kök hücre uygulaması yapılabilir. Özetle tek bir uygulama ile değil, kişiye özel oluşturulmuş, ihtiyaca yönelik uygulamalar kombinasyonu en doğru sonucu verecektir.

İşte Meshfill’de bize bu doğru yüz mimarisini oluşturmamamızda fayda sağlayan uygulamalardan bir tanesi.

MeshFill ile Ameliyatsız Burun Estetiği

meshfill ile ameliyatsız burun estetiğiCerrahi burun estetiğinde bazen işler yolunda gitmiyor, çökme sorunu, ters V deformitesi yaşanabiliyor. Bazı hastalar ise cerrahiden korktuğu için, burun estetiği yaptırmak istemiyor.

MeshFill bize ameliyatsız burun estetiği yapabilmemiz için şahane bir avantaj sağlıyor. Buruna uyguladığımız MeshFill ipleriyle gerekirse burun ucunu kaldırabiliyor, çökme sorunu yaşayan bölgelere ise dolgu verebiliyoruz. “


Yayınlanma tarihi: 13/04/2022

-

Son Güncellenme: 04/09/2023

Başa Dön