Merve Boluğur: “Dolgun Görünmesi İçin Göğüslerimi Büyüttürdüm”


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Merve Boluğur: “Dolgun Görünmesi İçin Göğüslerimi Büyüttürdüm”

Acemi Cadı dizisi ile tanınan ve daha sonra dizilerde oyunculuk yapmaya devam eden Merve Boluğur, estetiğini itiraf etti.
merve boluğurGeçmişte meme büyütme estetiği yaptırdığını açıklayan ünlü oyuncu, "Elbiselerde dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırdım" dedi. Boluğur'un bu itirafını duyan herkes, eski halini araştırmaya koyuldu.

Hem sosyal medya paylaşımları hem de ilginç açıklamaları ile kendinden sıklıkla söz ettiren Merve Boluğur, Günaydın gazetesine demeç verdi.

Bugünlerde daha mütevazı bir yaşam biçimini benimsediğini söyleyen Boluğur, geçmişte yaptırdığı estetikten dolayı pişmanlık duyduğunu belirtti.

“Siyah Taytımı Giyip Çıkıyorum”

merve boluğur
4 senedir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu; "Hayatta biraz sadeliği ön planda tuttuğum bir evredeyim. Belli kalıpların içine girmeyi sevmiyorum, doğal halimi beğeniyorum. Meşhur siyah taytımı giyip çıkıyorum ve kendimi iyi hissediyorum" dedi.

“Meme Büyütme Estetiği Yaptırmıştım”

merve boluğur meme büyütme
Kendine güvenen pozlarıyla da öne çıkan oyuncu, yaptırdığı estetiğe dair duyduğu pişmanlıktan da bahsetti.

Boluğur; “Estetikten kusacağım. Kim ne yaptırıyorsa yaptırsın ama kendi adıma bir şey yapmayı sevmiyorum.

Benim yüzüm bu. Önemli olan malzemeyi ön plana çıkartmak. Bir dönem elbiselerde daha dolgun dursun diye göğüs estetiği yaptırmıştım, şu anki kafamla son derece gereksiz buluyorum"


Yayınlanma tarihi: 09/11/2021

-

Son Güncellenme: 25/09/2023

Başa Dön