Meme Büyütme İçin Servet Harcadı, Artık Ayakkabılarını Bile Bağlayamıyor

Meme Büyütme
Meme Büyütme tedavisinde öne çıkan merkezler

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

Meme Büyütme İçin Servet Harcadı, Artık Ayakkabılarını Bile Bağlayamıyor

Leicestershire'da yaşayan genç İngiliz kadın Amber May, pek çok kez estetik operasyon geçirerek hayalindeki vücuda ulaşmak için elinden geleni yaptı.

Dış görünüşünün göz kamaştırıcı olduğunu düşünen May, şimdiye dek yaptırdığı estetikler için 70 bin sterlin (yaklaşık 950 bin TL) harcadı.

23 yaşındaki model Amber, estetik bağımlılığı ile geçtiğimiz 5 yılda sayısız ameliyat geçirdi.

Yaptırdığı estetikler arasında; meme büyütme, BBL (Brezilya poposu), 2 kez burun estetiği, liposuction ve bişektomi ameliyatları bulunuyor.

Cerrahi işlemlerin yanı sıra dişlerine gülüş estetiği ve yüzüne de dolgu uygulamaları yaptırdı.

“Sahte Görünmeyi Seviyorum”

amber may
Sosyal medya hesabındaki paylaştıkları sayesinde hızla ünlenen Amber May, estetik konusunda şunları söyledi;

“Sahte görünmeyi seviyorum. Farklı görünmek benim sahip olduğum en önemli özellik. Her ameliyat bana bir hobi gibi geliyor ve onu dört gözle bekliyorum”

Ameliyatlar Onu Mutlu Ediyor

amber may
Geçirdiği estetik operasyonların ardından oluşan komplikasyonların üstesinden gelebildiğini söyleyen May; “Bütün ameliyatlarımdan sonra çok daha mutlu oldum ve kendime güvenim arttı” dedi.

Amber; “Estetik ameliyat bağımlısı olduğumu söyleyebilirim. Çünkü dört gözle bekliyorum ve o günlerde asla gergin olmuyorum. Göğüslerimin büyüklüğünü görmek için para ödeyen bir sürü insan var” diye konuştu.

Ayakkabı Bağcıklarını Bağlayamıyor

amber may
Memelerinin boyutu sebebiyle günlük hayattaki bazı işlerini yapmakta güçlük çekiyor. May; “Giysi almak gerçekten zor. Esnek giysiler almam gerekiyor ama o zaman bile bazen uymuyor.

Üçüncü göğüs büyütme ameliyatımdan sonra ayakkabı bağcıklarımı bağlayamadığımı fark ettim. Çünkü ayaklarımı bile göremiyorum” dedi.

Yeniben'de "meme büyütme estetiği" konusunda öne çıkan doktor olmak için tıklayınız!


Yayınlanma tarihi: 16/11/2021

-

Son Güncellenme: 18/11/2021

Başa Dön