Marilyn Monroe Estetik Ameliyat Oldu Mu?


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Marilyn Monroe Estetik Ameliyat Oldu Mu?

Sanıyoruz yazımızın başlığı en çok konuşulan ve merak edilen soruların başında geliyor.

Siyah beyaz filmlerin en sevilen ve tanınan yıldızı, güzelliğiyle hepimizin başını döndüren Marilyn Monroe acaba estetik ameliyat oldu mu?

Marilyn'in tıbbi geçmişi, hayranlar arasında onlarca yıldır tartışılan bir konu olmasına rağmen, bu durum görünüşe göre yıllar önce çözülmüştü.
 

Norman Leaf Tarafından Ortaya Çıkarılan Kayıtlara Bakalım

Marilyn MonreoLos Angeles plastik cerrahı Norman Leaf tarafından ortaya çıkarılan kayıtlar, Marilyn'in aslında plastik cerrahi için bıçak altına yattığını ortaya çıkardı. Ama kimliğini gizli tutmak için Joan Newman takma adını kullandı.

Dr. Leaf'e göre, akıl hocası Michael Gurdin idi ve kayıtları tutan doktorlardan biriydi.

Gurdin'in notları ve Marilyn'in kafatasının röntgeni, ünlünün çenesinden ameliyat olduğunu doğruluyor.

Çene İmplantı ve Burun Estetiği

Marilyn MonroeMarilyn'e Gurdin'in meslektaşı John Pangman tarafından çene grefti yerleştirildiği bildirildi. Bu iddia daha sonra John Williams tarafından Daily Mail ile yapılan bir röportajda doğrulandı.

Tıbbi kayıtlar ayrıca Marilyn'in burun ameliyatı olduğunu da doğruluyor, ancak diğer kozmetik prosedürlerin detayları belirsizliğini koruyor.

Beverly Hills'den Gerçek Plastik Cerrahi Masalları isimli Dr. Leaf kitabına göre, rahmetli akıl hocasının sık sık işine odaklandığını ve Marilyn'i ölümünden kısa bir süre önce gördüğünü iddia ettiği yazıyor.

"Gurdin, yıllar boyunca bana Marilyn'in bir hastası olduğunu ve onu ölmeden kısa bir süre önce gördüğünü rasgele söylemişti" diyor.


Yayınlanma tarihi: 03/10/2022

-

Son Güncellenme: 03/10/2022

Başa Dön