Lily Collins’de Estetik Var Mı?

Mezoterapi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Dr. Gökçe Haspolat tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Lily Collins’de Estetik Var Mı? 

Emily in Paris’in uzun zamandır beklenen ikinci sezonu nihayet geçen ay geldi. Şimdiye kadar, muhtemelen 10 bölümün hepsini birden bitirdiniz. Ve en yeni bölümle birlikte Emily'nin renkli, cesur ve zaman zaman aykırı moda görünümlerini izliyorsunuz.

Lily Collins tarafından oynanan Emily, Parisli yaşam tarzına alışırken, makyajı klasik Fransız güzelliğine daha çok yaklaşıyor.

Bizleri ekrana kilitleyen Lily Collins’in estetik yaptırıp yaptırmadığını elbette merak ettik ve Medikal Estetik Hekimi Dr. Gökçe Haspolat’a sorduk:
Gokce Haspolat

“Benim de çok beğenerek izlediğim bir dizi. Lily Collins, karakterin hakkını veriyor. Lily Collins'in estetik cerrahi geçirdiğinden şüphelenildiği için, magazin dedikodularla dolup taşıyor. Yüzünü incelediğimde benim şahsi kanaatim herhangi bir cerrahi estetik uygulama olmadığı yönünde.

Şahane Bir Cildi Var

emily in parisCildi son derece iyi gözüküyor. Düzenli aralıklarla cildine bakım yaptırdığı aşikar. Cildinin bu denli iyi olmasının nedeni mezoterapi uygulamaları da olabilir.

Mezoterapide cildi gençleştirmek ve canlandırmak için güçlü mikro besinler, antioksidanlar ve vitaminler içeren çözeltiler kullanıyoruz. Enjeksiyonlardaki antioksidanlar ve vitaminler, hücrelerin kolajen ve elastin üretmesini teşvik etmeye yardımcı oluyor.

Mezoterapide hyaluronik asit gibi birçok içerik, ciltte yeni kolajen üretimini tetikleyerek cilde genç ve taze bir görünüm kazandırır. Kırışıklıkları gidermeye yardımcı olurlar.

Glutatyon ve Traneksamik asit bazlı olanlar, cilt pigmentasyonunu azaltmaya yardımcı olur. L carnitine ve Phosphatidylcholine mezoterapi enjeksiyonları deri altı yağını azaltmaya yardımcı olur.

Benzer şekilde, biyotin ve minoksidil bazlı enjeksiyonlar ise saç dökülmesini kontrol etmeye ve saçların yeniden büyümesini desteklemeye fayda sağlar.

Mezoterapi Tedavileri Nerelerde Kullanılabilir?

mesotherapyMezoterapi, dehidrasyondan saç dökülmesine kadar birçok cilt ve saç sorununun giderilmesinde kullanılabilir. Bu ince teknik cilde nem sağlar ve cilt hücrelerinin optimum seviyede çalışmasını sağlar. İçeriğine göre:

  • Cildin sıkılaşmasına ve esnekleşmesine yol açan kolajen üretimini uyarır

  • Yağ birikimlerini eritir ve bölgesel yağın azaltılmasına yardımcı olur

  • Kilo kaybı ve hamilelik sonrası çatlaklarda kullanılabilir

  • Akne izlerini ve diğer izleri zamanla silikleştirebilir

  • Daha sağlıklı ve genç görünen bir cilt sağlar

  • Cildi içten dışa nemlendirir

  • Cilt pigmentasyonunu azaltır

  • Saç dökülmesine fayda sağlar

Sonuçta, Lily Collins'in estetik yaptırmış ya da yaptırmamış olması önemli değil. Gelişen bir eğlence endüstrisi olduğu sürece, ünlüler ve estetik ameliyatlar hakkında dedikodular her zaman olacaktır.

Önemli olan, bireylerin kendileri için ne istediğidir. Birisine benzemeye çalışmak yerine, var olduğumuz kalıpları, yüz ve vücut bütününü daha iyi bir versiyona çıkarmalıyız.


Yayınlanma tarihi: 06/01/2022

-

Son Güncellenme: 05/03/2024

Başa Dön