Lea Michele’in Tartışma Yaratan Görüntüsü Trend Topik Oldu


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Lea Michele’in Tartışma Yaratan Görüntüsü Trend Topik Oldu

Lea Michele bu hafta Twitter'da trend oldu ama bu sefer Broadway draması için değil, yüzündeki değişim nedeniyle…

Twitter’da trend topik olan fotoğrafında, "Funny Girl" yıldızı, "The White Lotus" dizisindeki güzel Sicilyalı çalışan kız Lucia ile kendini karşılaştıran seksi bir selfie yayınladı.

Ancak takipçileri onun başka bir trend karaktere benzerliğini söylediler ve bişektomi yaptırdığını yazdılar.

Bişektomi TikTok’ta Çok Popüler

Lea bişektomiBişektomi bildiğiniz üzere, kişinin yüz kemik yapısını vurgulamak için elmacık kemikleri ve çene kemikleri arasındaki yağın ağız içinden kesiler yoluyla cerrahi olarak alınmasıyla yapılıyor.

İnsanlar bunu onlarca yıldır yaptırıyor, nispeten basit, ayakta tedavi ameliyatı olarak geçiyor. Özellikle şu anda genç ünlüler arasında ve #buccalfatremoval hashtag'inin 125,5 milyondan fazla görüntülendiği TikTok'ta çok popüler.

Lokal Anestezi Altında Yapılabilir ve 2.000 ila 5.999 ABD Doları Tutarındadır

LeaTeksas'ta kurul onaylı bir plastik cerrah olan Dr. Edward Chamata The Post'a "Geçen yıl içinde bunu isteyen insanlarda önemli bir artış oldu" dedi ve ekledi

“En fazla bir saat sürer, lokal anestezi altında yapılabilir ve 2.000 ila 5.999 ABD Doları tutarındadır. Aslında herhangi bir plastik cerrahi prosedürüne kolayca eklenebilir, bu da pek çok insan için bir avantajdır".

" Yüz Estetiği Cerrahisinde Bukkal Yağ Yastığının Rolü " adlı 2021 çalışmasının yazarı Plastik Cerrah Dr. Ira Savetsky, Daily Beast'e TikTok'un da prosedüre olan ilgiyi artırdığını söyledi.

“Bukkal yağ yastığı kaldırmanın bu kadar popüler olmasının nedeni, çene hattının gerçekten popüler hale gelmesidir. Herkes keskin bir çene çizgisi ister, bugünlerde gençler en çok bunu söylüyor” dedi.

Lea Michele Cevap Vermedi

Lea MicheleTikTok'ta, sadece spekülasyon olsa da, Sophie Turner, Bella Hadid, Zoe Kravitz ve Dove Cameron gibi elmacık kemikleri çıkık ve keskin çene hattına sahip bu ünlülerin de bişektomi yaptırdığına dair dedikodular var.

Lea Michele'in asistanları ise bu haber için yorum talebine yanıt vermediler.


Yayınlanma tarihi: 21/12/2022

-

Son Güncellenme: 21/09/2023

Başa Dön