Kış Sempozyumu 2021'in Konusu: Yüz Bölgesinin Medikal Estetik Uygulamaları


Hülya Alkan tarafından yazılmıştır.

Kış Sempozyumu 2021'in Konusu: Yüz Bölgesinin Medikal Estetik Uygulamaları

Her yıl kış aylarında Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahinin güncel ve önemli konularından birini daha detaylı işlemek, bilgi ve dostluk etkileşimini artırmak ve tabii kış sporlarını da yapabilmek için Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği tarafından düzenlenen sempozyum, Covid-19 salgını nedeniyle bu yıl ülkemizin güzel kayak merkezlerinde birinde yapılamıyor.

Kış sempozyumuBu yıl 13-14 Mart'ta "online" olarak gerçekleşecek bu sempozyumun konusu ise: Yüz Bölgesinin Medikal Estetik Uygulamaları.

Toplantıda yüz bölgesinin medikal estetik uygulamalarının tüm ana başlıklarına değinilecek. Yine alanında yetkin ve deneyimli konuşmacıların yer alacağı toplantıda hem teorik hem de uygulamalar yer alacak.

Programın yoğun bir şekilde takip edilebilmesi için ise bir kanaldan yani tek bir salon üzerinden yayın yapılacak. 

Yönetim Kurulu Adına, Bilimsel İşler Sorumlusu Prof. Dr. Şükrü Yazar, Sanal Kış Sempozyumuna davetini yayınlarken sanal toplantıların önemine ve katılımın çok daha fazla olmasına dikkat çekiyor:

"Son yıllarda giderek artan çalışma temposu, ekonomik koşullar ve şehirler arası seyahatler nedeni ile Bilimsel Toplantılara zaman ve para ayırmak giderek güçleşmişti. Sanal Toplantılar bu olumsuzlukları ortadan kaldırdığından toplantılara katılımın artırdığını da görmekteyiz.

Ancak biz yine de biran önce büyük Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ailesi olarak ilgili sağlık sektörü temsilcilerinin de katılımıyla birlikte bir araya geleceğimiz, özlem gidereceğimiz, bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşacağımız toplantı ve kongreler düzenlemeyi ve arzu ediyoruz." 


Yayınlanma tarihi: 22/02/2021

-

Son Güncellenme: 06/01/2022

Başa Dön