Khloe Kardashian’dan İtiraf: “Sadece Burnumu Yaptırdım”


Khloe Kardashian’dan İtiraf: “Sadece Burnumu Yaptırdım”

Dünyanın en popüler ailelerinden Kardashian kız kardeşlerin en fazla değişim geçirenlerinden biri de Khloe Kardashian. Kendisi estetik ile ilgili bir itirafta bulunarak sadece bir kez ameliyat geçirdiğini ve bunun da burun estetiği olduğunu söyledi.

khloe kardashian

Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden 36 yaşındaki Khloe Kardashian, görünüşündeki su götürmez değişimin estetik mucizesi olduğunu söyleyenlere yanıt verdi.

Annesi ve kardeşleri ile birlikte yer aldıkları 'Keeping Up With the Kardashians' adlı meşhur reality show programının yeni bölümündeki Khloe’nin değişimi gündeme geldi. Khloe de bunun ardından estetiğini itiraf etti.

“Bir Kez Ameliyat Oldum”

khloe kardashian

Amerika’da yayınlanan 'The Good American' adlı programda sunucu Andy Cohen’in sorularını yanıtlayan Khloe Kardashian, kendiyle ilgili çıkan estetik iddialarına öfkelendiğini söyledi. Kardashian; "Benim için herkes 'üçüncü yüz estetiği oldu' diyor ama ben sadece bir kez burun estetiği yaptırdım" dedi.

Filtresiz Fotoğrafı Yayınlandı

khloe kardashian

Ünlü yıldız daha önce sürekli olarak photoshop ve vücut şekillendirme uygulamaları kullandığı söylenerek görünümünü bu kadar değiştirmesi sebebiyle eleştirilmişti. Bu söylemleri sıkça yalanlayan Kardashian’ın bikinili fotoğrafları rızası olmadan sosyal medyada paylaşılmıştı.

Bir markanın moda çekimi için kamerası karşısına geçerek bikinili pozlar veren Khloe Kardashian'ın filtresiz fotoğrafları Nisan ayında yayınlandı ve photoshop iddialarının gerçekliği ortaya çıktı.

Yine de hayranları tarafından Khloe’ye beğenilerini dile getirdikleri yorumlar gelmişti.

Canlı Yayında Soyunmuştu

khloe kardashian canlı yayın

Sızdırılan filtresiz fotoğrafın ardından tepkilere dayanamayan Kardashian, Instagram'da canlı yayın açarak vücudunu göstermişti.

Bunun üzerine Khloe; "Mükemmel değilim ama size söz veriyorum; hayatımı her gün olabildiğince dürüst, empati ve nezaketle yaşamaya çalışacağım. Hata yapmıyorum demiyorum ama yalan söylemeyeceğim. Halkın benim için belirlediği imkansız standartlara ulaşmaya çalışmak neredeyse dayanılmaz" açıklaması yaptı.

Yayınlanma tarihi: 21/06/2021

-

Son Güncellenme: 21/06/2021

Başa Dön