Kendi Ülkeniz Dururken, Türkiye’de Saç Ekimi Yaptırmaya Değer Mi?

Saç Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Saç Ekim Merkezi Emphair Hair Transplant tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Kendi Ülkeniz Dururken, Türkiye’de Saç Ekimi Yaptırmaya Değer Mi?

Hemen cevap veriyoruz, elbette değer ama bunu Türk hastalar için değil, yabancı hastalar için söylüyoruz zira Türkiye her açıdan, saç ekimi konusunda, dünyanın farklı bir yerinde. Biz lafı fazla uzatmıyoruz ve konunun uzmanı Emphair Saç Ekimi Merkezine, sorumuzu yöneltiyoruz:
Emphair whatsapp
“Sizin de söylediğiniz gibi kesinlikle değer. Saç ekimi yaptırmak için en çok ziyaret edilen ülkelerin başında Türkiye geliyor. Saç ekimi hastasının bu prosedür için neden Türkiye’ye geldiğini farklı başlıklarda inceleyebiliriz.

Türkiye’de Son Teknoloji Kullanılıyor

Türkiye'de saç ekimiKendi ülkenizde, saç ekimini uygulayabilecek çok sayıda uzman saç ekimi cerrahı olabilir. Ancak teknoloji ve teknikleri ne kadar yakından takip ettiklerini sorgulamak gerekiyor.

Robot teknolojisinden safir bıçaklara kadar, diğer ülkelerde olmayan teknolojileri kullanıyoruz. Kendi ülkenizde kalıp sıradan bir saç ekimi yaptırmak yerine, prosedürdeki en son gelişmelerden yararlanabilmeniz için Türkiye’ye gelmeniz daha mantıklı gözüküyor.

Gizlilik İsteyenler İçin Güvenli Bir Yerdir

saç ekimi hastasıİnsanların saç ekimi yaptırmalarının en büyük nedenlerinden biri, saçları dökülmeye başladığında kaybettikleri özgüveni tekrar kazanmaktır.

Beri yandan bunu gizlilikle en azından kabuklanma ve kırmızı noktalarla geçen iyileşme döneminde Türkiye’de geçirmek, hiç de fena değil. Bu süre zarfında Türkiye’yi gezebilir, İstanbul’un tarihi dokusunun tadına varabilirsiniz.

Elbette Maliyetler de Önemli

saç ekimi maliyetiTürkiye’de saç ekimi fiyatları yurtdışından daha ucuz olma eğilimindedir, bu yüzden birçok insan bunun için Türkiye’ye uçmayı tercih ediyor. Ancak, daha ucuz olması, eğitimsiz bir ekiple yapıldığı veya hastanenin kalitesiz olduğu anlamına gelmez.

Aslında yurtdışındaki birçok standarttan çok daha yüksek. Ülkemize gelen saç ekimi turisti sayısının fazla olması ve bu çok sayıda insan sayesinde fiyatlar düşüyor. Muhtemelen cerrahların son derece kalifiye olduğunu ve hastanelerin çok iyi durumda olduğunu göreceksiniz.

Bununla birlikte, maliyetlerin düşürülmesine izin veren devlet hibeleri ve oranları da mevcut, bu sebeple saç ekimi fiyatları yurtdışına nazaran Türkiye’de çok daha uygun fiyatlıdır.

Düşük Risk ve Şahane Sonuçlar

türkiyede saç ekimiSaç ekimi nispeten düşük riskli bir işlemdir ve size şahane sonuçlar sağlayabilir. Türkiye’ye gelmeyi düşünüyorsanız, en başından beni saydığımız faydaların yanı sıra, oluşabilecek komplikasyonları da bilmenizde fayda var. 

Enfeksiyon gibi durumlar başta olmak üzere, bazı şeylerin yanlış gitme olasılığı her zaman vardır, ancak iyi eğitimli bir cerrahla bunun olasılığı minimumdur.

Başarılı bir saç ekimi istiyorsanız ister Türkiye’de yaptırın, ister kendi ülkenizde, mutlaka kliniği, merkezi ve doktoru inceleyin ve sorgulayın.

Paket Fırsatları Oldukça Cazip Seçenekler Sunar

saç ekimiSize uçuşunuzu, otelinizi ve seyahatinizi tek bir paket fırsatı olarak sunabiliriz. Bu, konaklamanızı çok kolaylaştırır, hiçbir şeyi kendiniz planlamak zorunda kalmazsınız.

Havalimanından karşılanırsınız. Otelinize ve oradan da hastaneye transferleriniz yine saç ekimi fırsat paketleri dahilinde yapılır.”


Yayınlanma tarihi: 28/07/2022

-

Son Güncellenme: 28/07/2022

Başa Dön