Kaş Ekimi Ömür Boyu Kalıcı Mı? Doğal Duruyor Mu?

Kaş Ekimi

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Esteinnova Saç Ekimi Merkezi tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Kaş Ekimi Ömür Boyu Kalıcı Mı? Doğal Duruyor Mu?

Kaşlar, aşırı alma, yüzdeki yaralanma veya yanıklardan kaynaklanan yara izleri ve hatta doğal yaşlanma gibi bir dizi farklı nedenden dolayı eksilebilir veya incelmiş olabilir.

Özellikle kadınların yüz güzelliğine verdiği katkı sebebiyle kaşlara verilen önem, sorunlu kaş yapısına farklı çözüm yolları aramalarına sebep oluyor. Bunlardan bazıları, kaş kalemi kullanmak, microblading ve elbette kaş ekimi…

Kaş ekimi hakkında sorularımızı Esteinnova Saç Ekimi Merkezi cevaplıyor:
Esteinnova
“Kaşlar sizin de dediğiniz gibi, yüzün en önemli vurgu noktalarından bir tanesi. Teknolojik gelişmeler sayesinde FUE saç ekimi tekniğini kullanarak kaş ekimi de yapabiliyoruz.

İncelmiş veya hasar görmüş bir kaşın üzerine de uygulama yapılabilir, hatta hiç tüyü olmayanlar için doğal görünümlü, gerçekçi bir kaş oluşturmaya yardımcı olabiliriz.

Kaş Ekimi Nasıl Uygulanır?

kaş ekimiKaş ekimi, doğal kaşlarınızı yeniden yapılandırmaya yarayan saç ekimine benzer bir işlemdir.

İşlem, kaşların incelmesine ve daha dolgun bir kaş elde edilmesine yardımcı olmak için saç derisinden donör saç alınıp kaşlara nakledilerek uygulanır.

Donör saç, FUE tekniği kullanılarak kafa derisinin arkasından çıkarılır ve daha sonra tekli foliküler üniteleri çıkarmak için mikroskop altında hazırlanır.

Bundan sonra, donör saçlar, yüksek büyütmeli bir mikroskop altında, doğal görünümlü kaşlar oluşturmak için kaşlardaki inceltme bölgelerine veya tüm kaş çevresinin etrafına yerleştirilir.

Kaş Ekimi Doğal Durur Mu?

doğal kaş ekimiKaş ekimi çok hassas bir işlemdir. Kılların tam doğru yönde açılı ve doğal büyümeyi taklit edecek şekilde konumlandırılmış, mükemmel şekilde yerleştirilmesi gerekir. Neşter gerekmez ve dikiş gerekmez.

İşlem %100 mikro cerrahidir. Hastalar hiçbir yan etki olmadan doğal büyüyen kaşlarına kavuşurlar. Ama elbette kaş ekimini profesyonel bir yerde yaptırmanız gerekiyor aksi takdirde sonuç hüsran olabilir.

Kaş Ekimi Ömür Boyu Kalıcı Bir İşlem Midir?

kalıcı kaş ekimiFUE tekniği kullanılarak yapılan kaş ekimi kalıcı bir çözümdür, bu uygulamanın kalıcılığı ömür boyu sürer.  Ameliyattan dört ila altı ay sonra gözle görülür bir büyüme olacaktır. Yaklaşık 10 ayda nihai sonuç görülmeye başlanır.


Yayınlanma tarihi: 03/07/2023

-

Son Güncellenme: 03/07/2023

Başa Dön