Karşınızda Friends Dizisi Oyuncularının Estetik Dosyası

Ameliyatsız Cilt Gençleştirme

Emel Gerdaneri tarafından yazılmış, Op. Dr. Ebru Şen tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Efsane Dizi Friends Oyuncuların Estetik Dosyası

Milyonlarca kişi için, Friends'in 25 yıldan uzun bir süre önce ekranlarımıza gelmiş olması şok yaratıyor zira daha dün gibi…

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer, bir neslin televizyon ikonları oldular.

Yıldızları elbette asla sönmeyecek, ancak dünyanın en popüler dizilerinden birinin oyuncu kadrosu bile zamanın yıpratıcı etkisinden nasibini alıyor.

Rachel, Phoebe, Monica, Joey, Chandler ve Ross'u oynayan favorilerimize ek olarak ekibin en küçüğü olan Matthew’ün 50 yaşına gireceğini de söylemek isteriz.


Yıldızlardan hangisi yaşlandıkça estetik cerrahiden biraz yardım aldı?
Friends dizisi
Merak ettik araştırdık… İşte karşınızda Friends dizisi oyuncularının estetik dosyası 

Lisa Kudrow

Lisa Kudrow
Lisa Kudrow, röportajlarında plastik cerrahiyi denemekten çok korktuğunu ve genellikle bundan uzak durduğunu defalarca itiraf diyor.

2014 senesinde Glamour UK'ye verdiği röportajda: "Botoks, dolgu veya plastik cerrahiden çok korkuyorum. "Bu asla yapmayacağım anlamına gelmiyor, ama hepsi beni korkutuyor. Bence herkes gülerken güzeldir. Bu yüzden mutlu olmaya çalışıyorum. "

Bununla birlikte, 16 yaşında burun estetiği yaptırdığını biliyoruz.

Saturday Evening Post'a 2013 yılında verdiği bir röportajda , "Kendimi burnum yüzünden iğrenç hissediyordum. Liseye başlamadan önceki yaz burun estetiği oldum. Daha önce ne kadar iğrenç göründüğümü biliyorum. Hala burnumu iyi ki yaptırdım diyorum."

Ayrıca şovda geçirdiği süre boyunca kilo ile mücadeleleri hakkında şeffaf bir şekilde konuşmuş:

"Kendinizi televizyonda görüyorsunuz ve 'Aman Tanrım, ben sadece bir dağ kızıyım'. Ve ben zaten Courteney ve Jennifer'dan daha büyüğüm. Daha uzunum daha iriyim. Kemiklerim daha iri.”

Courteney Cox

Courteney Cox
Courteney, genç görünümünü nasıl koruduğu konusunda muhtemelen tüm oyuncular arasında en açık olanı. 2017'de New Beauty ile yaptığı bir röportajda bazı pişmanlıkları olduğunu itiraf etti.

"Yüzüme yaptırdığım dolgu ve botox, resimlerde çok kötü çıkıyor. Dahası hiç kimse bana çok yakışmış demiyor, hep bir eleştiri var.

O zamandan sonra tüm dolguları çözdürdüm ve tekrar kendime benzemeye başladım. Şimdi lazer tedavisini yaptırıyorum ve bence invaziv olmayan, alternatif bir tedavi.”

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston
Medyada yaşlanmadığı için dikkatle incelenen bir yıldız varsa, o da Jennifer Aniston'dır. Jennifer, 20 yılda neredeyse hiç değişmemiş gibi görünen ünlülerden biri.

Aniston, botoks veya dermal dolgu maddesi olduğunu hiçbir zaman kabul etmedi, ancak denemeyeceğim de demedi.

2007'de People'a "Denemedim demiyorum. Tüm bu kozmetik şeyler bana saçma geliyor" dedi. Yüzü için sadece nemlendirici kullandığını söylüyor.

2016'da Vogue'a şu açıklamaları yaptı: "Bize verilen tek vücut bu olduğundan, gerçekten iyi olmamız ve ne yediğimiz ve cildimize nasıl özen gösterdiğimiz konusunda dikkatli olmamız gerekiyor.

İyi bir gece uykusu almak son derece önemlidir. Su, su, su cildi çok iyi nemlendiriyor. Bu ekstra parıltıyı elde etmek çok önemli."

Matthew Perry

Matthew Perry
Matthew Perry, dizi devam ederken başlayan uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile ciddi bir savaştan geçti.

2011'de kendini iyi hissetmek için kamu hayatından uzaklaştı, o zamandan beri ayık ve çeşitli hayır kurumlarının sözcüsü oldu.

Herhangi bir estetik yaptırmadığını söylüyor

Matt Leblanc

Matt Leblanc
Matt LeBlanc'ın estetik cerrahi yoluna girip girmediğini bilmesek de, Friends'in sona ermesinin ardından kilo konusunda sorunlar yaşadı.

Bir otel havuzunda paparazziler tarafından fotoğraflandı ve ertesi gün manşet haberi oldu.

The Sun IN 2004'e verdiği demeçte, "Manşete 'Kumsallı Erkek' yazmışlardı. Bu biraz canımı sıktı. Bir diğeri 'Fat LeBlanc' dedi. Bu zekiceydi, diye düşündüm" dedi.

"Bu tarz söylemler Hollywood'un bir parçası. Bu yüzden gerçekten önemli değil," diye ekledi.

David Schwimmer

David Schwimmer
Özel hayatına ve mahremiyetine son derece düşkün olan David, oyuncu kadrosunda yaşlanma süreci hakkında neredeyse hiç yorum yapmayan tek üye.

Ama yüzünde dolgu ve botoks olduğu aşikâr. Bakınız bu yazıda…

David Schwimmer, Ross, Yanlış Botoks ve Dolgu Kurbanı Olmuş


Yayınlanma tarihi: 03/03/2022

-

Son Güncellenme: 22/11/2023

Başa Dön