Karşınızda Dudak Dolgusuyla Dikkatleri Üzerine Çeken Güzellik Kraliçesi Asker

Dudak Dolgusu
Dudak Dolgusu tedavisinde öne çıkan merkezler
Tüm Doktorlar

Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Karşınızda Dudak Dolgusuyla Dikkatleri Üzerine Çeken Güzellik Kraliçesi Asker

2019 yılında Miss Essex güzellik yarışmasını kazanan Georgie Goodey, şimdi bir asker.

Buraya kadar her şey normal gözükse de, güzellik kraliçesinin dudak dolguları sosyal medyayı sallıyor.

Dudakları Ulusal Güvenlik Tehdidi Oluşturuyor Dediler

miss exxes 2021Goodey, dudak dolgusunun ulusal güvenlik tehdidi oluşturduğunu söyleyen trollere hemen her gün sosyal medyadan cevap veriyor.

Bu yılın sonlarında Büyük Britanya Güzeli yarışmasına katılacak olan 27 yaşındaki asker, aldığı olumsuz yorumların ona güç kattığını söylüyor.

Çoğu Zaman Tanımadığım İnsanlar Yazıyor

Soldier lip filler"Her bir olumlu yorumun sonrası 10 olumsuz yorum gelir. Çoğu zaman tanımadığım insanlar yazıyor. Hatta çoğu Birleşik Krallık ‘ta yaşamıyor.

Bana yüzümü mahvettiğimi, köpeğimin benden daha çekici olduğunu ve yüzüme yaptığım şeylerden dolayı askere gitmemem gerektiği konusunda gerçekten çok korkunç yorumlar alıyorum” dedi ve ekledi:

“Ama bu korkakça. Sokakta yanıma gelip görünüşümü beğenmediklerini ya da işimi yapmamam gerektiğini söylemiyorlar. Çevrimiçi ve takma adlarla bunu dijital ortamda yapıyorlar.”

Altı Ayda Bir Yaptırıyorum

miss exxes 2020Dudaklarına altı ayda bir dolgu ve yüzüne de Botoks yaptırdığını açıklayan Goodey: “Yaptırmaya devam edeceğim. Bu bir seçim ve ben bunu seçtim, kimse karışamaz” dedi ve ekledi: 

“Kendinizle ilgili belki de mutsuz olduğunuz herhangi bir şeyi değiştirmek için bir şeyler yapabiliyorsanız, bunu yargılamadan yapabilmeniz gerekir.

Aynı şekilde spor salonuna gitmek, saçınızı boyamak veya dolgu yaptırmak gibi…”


Yayınlanma tarihi: 11/03/2022

-

Son Güncellenme: 21/06/2022

Başa Dön