Karın Germe Estetiği ile Görünüşünüzü Değiştirin

Karın Germe

Op. Dr. Burak Türkyılmaz tarafından tıbbi olarak onaylanmıştır.

Karın Germe Estetiği ile Görünüşünüzü Değiştirin

Karın germe estetiğine genellikle hızlı kilo verme ya da hamilelik sonrasında ihtiyaç duyuluyor. Spor yapmadan kontrolsüz bir şekilde kilo vermek karın kaslarının gevşemesine ve sarkmasına neden olur.

Hamilelik süresince karın bölgesinde meydana gelen genişlemede derinin yapısına göre hamilelik sonrasında rahatsız edici bir görüntü oluşturabilir.

Karın germe estetiği de sarkan karın derisinin alınması ve karın kaslarının içeriden gerilmesi ile bölgenin daha gergin gözükmesi için uygulanan işlemler bütünüdür.

Karın germe işleminin detaylarını Op. Dr. Burak Türkyılmaz anlattı.
Op. Dr. Burak Türkyılmaz whatsapp

Karın Germe Estetiği İçin Uygun Zaman

karın germe öncesi sonrasıKarın bölgesinde sarkma olan herkes karın germe estetiği yaptırabilir. Operasyona karar verme noktasında kişinin ikinci bir ameliyata ihtiyaç duymasını ortadan kaldırmak için bazı planlamalar yapılmaktadır.

Kişi hamilelik nedeniyle meydana gelen sarkmalardan dolayı operasyon geçirmek istiyorsa ve yakın zamanda gebelik planı varsa operasyon gebelik sürecinin sonrasına ertelenmelidir. Karın germe estetiği ne kadar başarılı olursa olsun operasyondan sonra hamile kalmak sarkmanın tekrarlamasına neden olabilir.

Eğer kilo alıp verme yüzünden karın bölgesinde sarkma yaşandıysa kişinin ideal kilosuna ulaşması beklenmelidir. Verdiği kiloları koruma sürecine giren kişinin karın estetiği yaptırması uzun vadede çok daha etkili sonuç alması açısından önemlidir.

Karın Germe Estetiği İçin Kullanılan Yöntemler

karın germe yöntemleriKarın kaslarında gevşeme olmadığı, özellikle göbek deliği altında meydana gelen ufak çaplı sarkmalar için göbek deliğinin yeri korunarak yapılan operasyonlara mini karın germe estetiği adı verilmektedir.

Göbek deliğinin yerinin değiştiği, yoğun sarkmaya ve karın kaslarındaki deformasyonlara sahip kişiler için yapılan operasyon ise tam karın germe olarak adlandırılmaktadır. Bu operasyonla eğer  göbek deliği çevresinde veya karında olan fıtıkların tamiri de mümkündür.

Karın germe operasyonları kişinin deformasyonlarına göre kombine işlemlerin birlikte yapılabildiği işlemlerdir.

Sıklıkla liposuction, meme operasyonları (büyütme, dikleştirme, küçültme) ve bodylift ile kombine edilerek hastanın birden fazla problemi tek seansta giderilebilir.

Karın germe operasyonları da liposuction gibi bir tür kilo verme yöntemi olarak görülse de bu operasyonun da temel amacı kontür ve deformasyon düzeltmedir.

Hangi tür operasyonu geçirirseniz geçirin elde edeceğiniz tek şey sadece çok daha gergin bir deri ve düzgün bir duruş olacaktır.


Yayınlanma tarihi: 11/01/2022

-

Son Güncellenme: 11/01/2022

Başa Dön