ISAPS The World Congress 9- 12 Eylül 2021 Tarihinde Viyana’da Yapılacak


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

ISAPS The World Congress 9- 12 Eylül 2021 Tarihinde Viyana’da Yapılacak

2-5 Eylül 2020 tarihleri arasında Viyana'da yapılması planlanan fakat mevcut pandemi sebebiyle gerçekleştirilemeyen ISAPS The World Congress’in tarihi belli oldu. 9-12 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacak olan kongrenin ayrıntıları şu şekilde:

ISAPS

“Gelişmekte olan koravirüs (COVID-19) krizi toplantı endüstrisini önemli ölçüde etkiledi. Virüsün yayılmasını kontrol altına almaya çalışırken birçok ülke etkinlikleri yasakladı.

Bu nedenle, ISAPS Yönetim Kurulu'nun 2-5 Eylül 2020 tarihleri ​​arasında Viyana'da yapılacak olan ISAPS Kongresini erteliyoruz” ifadesini kullanan kongre yönetimi, web sitelerinde yazdıkları duyuru metninde ayrıca şu açıklamalara yer verdiler: “2021’de de bize katılacağınızı umuyoruz. Rahatsızlıkları en aza indirmek için ve bu süreçte size yardımcı olmak için aşağıdaki özel hükümleri kabul ettik:

Bu yıl Viyana Kongresine kayıt yaptırmış olan meslektaşlarımız için, kaydınız gelecek yıl otomatik olarak “yeni kayıt” olarak işlenmiştir. Minnettarlığımızın ve iyi niyetimizin bir uzantısı olarak, 2021'de Kongre için size ücretsiz bir VIP Lounge kartı verilecektir.

Yeni tarihlerimize katılamayacaksanız, lütfen [email protected] adresine yanıt vererek geri ödeme talebinde bulunun ve talebinizi herhangi bir ceza olmaksızın memnuniyetle işleme alacağız.

Seyahat düzenlemeleriniz için, rezervasyonlarınızı değiştirmek için en kısa sürede seyahat acenteniz ve otelinizle iletişime geçmenizi öneririz. Otel rezervasyonunuzu ve havayolu rezervasyonlarınızı iptal etmek sizin sorumluluğunuzdadır.

FIRST üyeleri için Dünya Kongresi'ne ücretsiz erişim, otomatik olarak 2021'e kadar uzatılacaktır.

Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen etkinliği ertelememizle ilgili sık sorulan sorular listemize bakın.

Başka sorularınız varsa lütfen [email protected] adresinden İcra ofisimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Personelimizin hepsi evden çalışıyor, ancak e-postalara yanıt vereceklerdir. Şu anda ofisi telefonla aramanızı önermiyoruz.

Bu sıkıntılı dönemlerdeki iş birliğiniz ve anlayışınız için hepinize teşekkür ederiz. Bu zor duruma rağmen, desteğiniz için teşekkür ederiz ve 25. ISAPS Kongresi’nin başarılı olması için çok çalışıyoruz.

 

Sizi Viyana'da ağırlamayı dört gözle bekliyoruz

ISAPS Yönetim Kurulu


Yayınlanma tarihi: 10/03/2021

-

Son Güncellenme: 11/01/2022

Başa Dön