Instagram, Estetik Tedavilerinin Fiyatını Nasıl Etkiliyor?


Emel Gerdaneri tarafından yazılmıştır.

Instagram, Estetik Tedavilerinin Fiyatını Nasıl Etkiliyor?

Genel olarak konuşursak, enflasyon ekonominin doğal bir parçası.

İşçilik, emlak ve diğer işletme maliyetleri arttıkça, bir karton yumurtadan bir şişe güneş kremine ve evet, plastik cerrahi prosedürlerine kadar hemen hemen her şeyin fiyatları da artıyor.

Instagram'da yer alan birçok estetik cerrah, genellikle çok çekici olan ve başka bir yere bakmanın neredeyse imkânsız olduğu postları paylaşıyor.

Bilgilendirici ve neredeyse akıllara durgunluk veren öncesi ve sonrası fotoğraflar, bazı cerrahların meşru ünlü statüsüne fırlamasına neden oluyor.

Peki Plastik Cerrahi Prosedürlerinin Fiyatlarını Neler Etkiler?

instagram Sosyal medyanın fiyatları nasıl yükselttiğine geçmeden önce, bir prosedürün fiyatlarının dalgalanmasına neden olabilecek standart faktörleri açıklamaya başlayalım.

Bu faktörlerin en büyüklerinden biri konumdur. Büyük metropol alanlarda yaşam maliyetleri daha yüksektir, bu da doktor giderlerini artıracaktır.

Büyük şehirde olmanın masraflarının ötesinde, enflasyonla birlikte her şeyin fiyatı arttığı için bunun estetik ameliyat faturalarına yansıdığını göreceksiniz.

Bunlar fiyatların değişmesinde mantıksız faktörler değildir ve genellikle yetenekli ve saygın bir cerrahın göstergesidir.

Econ 101'de bunu öğrendik: Bir mal veya hizmet daha yüksek bir fiyata ayarlandığında, ona olan talep azalır. Fakat estetik cerrahiye olan talep hiçbir zaman azalmıyor.

Bazı durumlarda, yüksek bir ücret, yüksek talep veya popülerliğin göstergesi olmayabilir, entrika veya hype yaratmak için tasarlanmış bir pazarlama taktiği olabilir.

Bu Kadar Yüksek Fiyatlandırma Adil Mi?

yüksek estetik işlem fiyatlarıMal ve hizmetlerin fiyatları söz konusu olduğunda, adalet veya değerlilik kavramları tamamen özneldir. Ve kesinlikle, yüksek kaliteli işler sunan bir doktor daha fazla ücret talep eder.

İnsanların gidebileceği tonlarca plastik cerrah var, ancak kendileri için en iyisini isteyecek durumda olanlar için, sadece bir kategori var.

Hastalar birçok cerrahın fiyatlarını şişirdiğini düşünse de, yeteneğin her şeyden önemli olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

Bu gerçekten bir sanat ve derinlerde bir yerde onların dürüst, düzgün insanlar olduklarını ve işlerini iyi yapmaya çalıştıklarını unutmamamız gerekiyor.


Sosyal medyanın herhangi birini bir ünlüye dönüştürme yeteneği var. Diğer yandan doktorlar ünlülerle çalışıyor ve bunları yayınlıyorlar.

Sonuç olarak, sosyal medya hastaların ünlülerin gittiği bir doktor tarafından tedavi edilme isteği fiyatları yükseltiyor zira bu pek çok hasta için bir prestij meselesi…


Yayınlanma tarihi: 18/05/2022

-

Son Güncellenme: 18/05/2022

Başa Dön