İkiz Kardeşler Aynı Görünmek İçin Servet Harcadı


Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

İkiz Kardeşler Aynı Görünmek İçin Servet Harcadı

Sosyal medyada fenomen haline gelen ikiz kız kardeşler Dolly ve Daisy Simpson, yaptırdıkları estetikler ile meşhur oldular.

Mümkün olduğunca aynı görünmek için pek çok kez estetik operasyon geçiren ikizler şimdi de vajina estetiği olmaya hazırlanıyorlar.

Estetik Cerrahiye 140 Bin Sterlin Harcadılar

ikizlerİngiltere’de yaşayan ikizler aynı görünebilmek için estetik cerrahiye 140 bin sterlin, yani yaklaşık 2 milyon 500 bin TL harcadılar.

Dudak dolgusu ile estetiğe adım atan kız kardeşler ardından burun estetiği ve meme büyütme de yaptırdı.

İkizler labioplasti de yaptırmayı planladı ve tasarım olarak eşleşen vajinalara sahip olmak istediklerini dile getirdiler. Vücut hatlarının birbirlerine benzemesi için BBL (Brezilya poposu) estetiği yaptırmayı da umuyorlar.

25 yaşındaki ikizlerin annesi ise kızlarının estetik bağımlısına dönüşebileceğini ve bunu riskli bulduğunu söyledi.

“Kemik Yapısını Değiştiremiyoruz”

ikiz kardeşlerin estetikleriYüz hatlarını değiştiremediklerini söyleyen Dolly; “Daisy’in yüzü biraz daha yuvarlak. Kemik yapısını değiştiremezsin değil mi?

Ama elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Plastik cerraha gittiğimizde aynı görünümü istiyoruz ve aynı sonucu elde etmeye çalışıyoruz” dedi.

Özgüvensizlikleri de Benzer

twinDolly ve Daisy Simpson kardeşler, birbirlerine benzeme arzusunun bir takıntı olmadığı savundular. İkizler sadece özgüven sorunlarını çözmek istediklerini dile getirdiler.

İkizler; “İkimiz de kendimizi güvende hissetmiyorduk. Bu yüzden bir şeyleri bir araya getirmeye karar verdik. Birbirimize destek oluyoruz” dedi.


Yayınlanma tarihi: 13/12/2021

-

Son Güncellenme: 14/12/2021

Başa Dön