İclal Aydın Hem Zayıfladı Hem de Estetik Yaptırdığını Açıkladı

Somon DNA Aşısı

Selin Sezgin tarafından yazılmıştır.

İclal Aydın Hem Zayıfladı Hem de Estetik Yaptırdığını Açıkladı

Kim inanır 49 yaşında olduğuna…

Oyuncu, sunucu ve de yazar İclal Aydın, birkaç ay önce sıkı bir diyete girmiş ve verdiği kilolar ile magazin gündemine oturmuştu. Sadece kilo vermekle yetinmeyen ünlü oyuncu, güzelleşme konusunda adımlar atmaya da devam ediyor.
 

DNA Işıltısı

dna ışıltısı

Fazla kilolarından kurtulduktan sonra tığ gibi kalan İclal Aydın'ın kişisel güzellik operasyonu devam ediyor.

İclal Aydın, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı ile "DNA ışıltısı" adı da verilen somon DNA aşısı yaptırdığını açıkladı.

Aydın; "Sevgili Prof. Dr. Mehtap Çınar, iyi ki önce arkadaşım sonra doktorum oldunuz. İyi ki size güvendim, çok teşekkür ederim." notu ile işlem sonrası fotoğrafını paylaştı.

Son hali ile görenleri şaşırtan İclal Aydın'a takipçileri tarafından; 'her geçen gün güzelleşiyorsun' gibi yorumlar geldi.
 

Zayıflama Macerası

iclal aydın kilolu

Oyuncu ve yazar Aydın, son aylarda verdiği kilolarla dikkat çekmiş ve yeni görünümü ile magazin gündeminde çokça konuşulmuştu. Aydın, zayıflama macerasını şu sözlerle anlatmıştı:

“Son haftalarda tanıdığım, tanımadığım pek çok insandan "Şu diyet listende ne var?" sorusunu duyuyorum.

Listem hep değişti. Gün içinde bile. Özlem'le sürekli haberleşiyorduk. Her yediğimden sonra bendeki etkisi ne oldu, nasıl oldu değerlendiriyorduk.

Her insanın hakikaten farklı bir ritmi var. Ben mesela fena bir düzen insanıyım. Belirsizlik, dağınıklık ruhuma da bedenime de iyi gelmiyor. Hemen içe kapanmasına, kendini koruma pozisyonuna geçmesine neden oluyor.

Eskiden öyleydi dediğimiz her şey her yeni yaşla değişiyor. Hep başka biri oluyoruz. Velhasıl genel kurallar, merak edilenler, örnek liste ve tarifler zaten canım Özlem Kunduracı ve Burçak Avcı'nın kitabında var.
 

Estetik ve Diyet Sonucu İclal Aydın’ın Son Hali

iclal aydın son hali
iclal aydın yeni hali

Somon DNA Aşısı hakkında daha detaylı bilgi al

Yayınlanma tarihi: 26/08/2021

-

Son Güncellenme: 05/10/2021

Başa Dön